Sa mund të jetë një lidhje perfekte me një të huaj ?
+10
darvin
An0nim
Єямєℓiиdå
WebMaster
Princ
Dj Konti
EMI
Arian 123
il conte
Xhan
14 posters
Faqja 1 e 1
Sa mund të jetë një lidhje perfekte me një të huaj ?
une per vete mbase nuk e kom pervuar asnje here edhe e urrej ate lidhje me nje te huaj .... po a ka me bukur edhe me mire se kur tingelleon fjala Shqip te DUA ...
Xhan- Princeshë
- Postime : 4302
Gjinia :
Anëtarësuar : 21/11/2012
Re: Sa mund të jetë një lidhje perfekte me një të huaj ?
Perfekte mund te jete ,,,nese dashuria eshte reciproke...per mua nuk eshte problem ... e kam provuar ketu...ku ndodhem..dhe mund te them qe nuk ka asnje ndryshim...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Dashuria nuk njeh komb.Fjala te dua ne te gjitha gjuhet tingllon bukur.
Arian 123- Legjendë
- Vendbanimi : Hamburg
Postime : 2998
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha : 50
Hobi : Tenis,Bowling,Sport.
il conte shkruajti:Perfekte mund te jete ,,,nese dashuria eshte reciproke...per mua nuk eshte problem ... e kam provuar ketu...ku ndodhem..dhe mund te them qe nuk ka asnje ndryshim...
Aldo nese ka qen perfect pse tasht nuk je me ne ate lidhje ? ...
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Perfekte mund te jet kur dy persona kuptohen, rrespektohen dhe duhen pa kushte me njeri -t jetrin... ska rendesi kombesia partnerit...mjafton te shikohen ne sy edhe e gjejne gjuhen e perbashket...ate te zemres.
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Arian 123 shkruajti:Dashuria nuk njeh komb.Fjala te dua ne te gjitha gjuhet tingllon bukur.
Arian shum te rinje ju ka dashur te gjenje edhe nje dashuri ne kete mnyr , por te garantoj se shum pak kan perfunduar deri ne fund ,,, edhe ate nese ka ndodh te ket femij , por akoma nuk esht e sigurt se mund te kaloj ter jeten me nje te huaj ...
dashuri nuk i thohet per interes ,por vetem per qeshtje kohe ...
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Hahahahah, ke shume te drejte.Po keto edhe me njeri tjetrin keshtu jane.Ti i njeh keta.Simjet te duan ne mot jo..
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Arian 123 shkruajti:Hahahahah, ke shume te drejte.Po keto edhe me njeri tjetrin keshtu jane.Ti i njeh keta.Simjet te duan ne mot jo..
e po ktu qenderon problemi ,ti po e din se poe dashuron ndoshta per gjith jeten , por gjithmon me ate frigen se keto keshtu jon ,,, kur tju nteket te thojn ec baju rrss
per ate sosht perfekt kjo dashuri ,se gjithmon duhesh mu nie 1 shakll me posht se ato e kom fjalen per juve mashkujt ,se femra qe njof une te rrethit tim nuk ka asnje , por nese i kam meshuar ne te zezen
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Xhan shkruajti:il conte shkruajti:Perfekte mund te jete ,,,nese dashuria eshte reciproke...per mua nuk eshte problem ... e kam provuar ketu...ku ndodhem..dhe mund te them qe nuk ka asnje ndryshim...
Aldo nese ka qen perfect pse tasht nuk je me ne ate lidhje ? ...
Xhan ...crendesi ka pse nuk jam akoma me te... dhe Ariani e tha shume mire ...dashuria nuk njeh komb ....
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Xhan shkruajti:Arian 123 shkruajti:Hahahahah, ke shume te drejte.Po keto edhe me njeri tjetrin keshtu jane.Ti i njeh keta.Simjet te duan ne mot jo..
e po ktu qenderon problemi ,ti po e din se poe dashuron ndoshta per gjith jeten , por gjithmon me ate frigen se keto keshtu jon ,,, kur tju nteket te thojn ec baju rrss
per ate sosht perfekt kjo dashuri ,se gjithmon duhesh mu nie 1 shakll me posht se ato e kom fjalen per juve mashkujt ,se femra qe njof une te rrethit tim nuk ka asnje , por nese i kam meshuar ne te zezen
Nuk te kam kuptuar si duhet ndoshta.Me siguri une nuk kam qene as nje here nje shkalle me poshte.
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Xhan shkruajti:une per vete mbase nuk e kom pervuar asnje here
Dj Konti- V.I.P Anëtarë
- Postime : 57
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/11/2012
Mosha : 44
Dj Konti shkruajti:Xhan shkruajti:une per vete mbase nuk e kom pervuar asnje here
plaq ti ho
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Xhan ti e din te fjalen ne gjermani dashurou shpeshe fejou nga nje here dhe ..............................
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Princ- V.I.P Anëtarë
- Postime : 311
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/12/2012
Mosha : 33
Hobi : Besnik behem a bes nuk zo
Normale mundet te jete ashtu si mundet te jete me shqiptare ska ndryshime dashuria eshte e njejte varet gjithmon kujt ja jep edhe si i jep dashuri nuk besoj se ka ndryshime mjafton te duash
Ndjenja nuk komandohet..lidhja eshte perfekte atehere kur ekziston ndjenja e sinqerte reciproke...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Cfaredo lloj kombesie qofte partnerja , sado e forte qofte dashuria , ju siguroj qe do vije nje dite ku mosperputhjet ne mentalitet , deshira , etj do sundojne shtepine.
Kjo qe thashe nuk eshte absolute por ama ka ndodhur ne shumicen e lidhjeve per te cilat kam degjuar.
Pershendetje dhe ishalla nuk na mbarohen vajzat shqiptare !
Kjo qe thashe nuk eshte absolute por ama ka ndodhur ne shumicen e lidhjeve per te cilat kam degjuar.
Pershendetje dhe ishalla nuk na mbarohen vajzat shqiptare !
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
hi
tema duhet te jet sa te prgjegjeshm duhet te jemi ne lidhje?
darvin- I/e Regjistruar
- Postime : 3
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2013
Mosha : 49
Tema eshte ne rregull Darvin thjesht duhet nje pergjigje
Secili e ka vet ne dore qe te bej nje lidhje te eci ska ndryshim te jet i huaj apo i vendit jemi ne qe e bejme lidje te eci ashtu si duam.
Secili e ka vet ne dore qe te bej nje lidhje te eci ska ndryshim te jet i huaj apo i vendit jemi ne qe e bejme lidje te eci ashtu si duam.
nuk mund te jete perfekte lidhja me dike qe eshte shqiptar e le ma me dike qe eshte i huaj....une nuk mendoj se lidhja me nje te huaj mund te je perfekte nqoft se po vetem ne fillim, por masnej ja nisin problemet dhe dallimet me te mdhaja qe na pengojn her do kur do..
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Xhan shkruajti:une per vete mbase nuk e kom pervuar asnje here edhe e urrej ate lidhje me nje te huaj .... po a ka me bukur edhe me mire se kur tingelleon fjala Shqip te DUA ...
paramendo tu i than buuri gruas dhe gruaja burrit te dua shqip .
Burii: oj fisnike te DUA
Gruaja: o ti njeri edhe une te DUA
:D::D:D
seriozi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 179
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2013
Mosha : 35
E para punes "Perfektja" nuk ekziston ne njerez e as ne ndjenja e as ne asgje, dhe tjetra eshte qe mosmarreveshjet ndodhin ne cift pa marre parasysh se nga vine, qe kshu une personalisht besoj ne njeriun qe zgjedh per partner dhe s;me intereson aspak prejardhja, rendesi ka te kete vlera, te di te komunikoje dhe mbi te gjitha te quhet "Njeri", te tjerat arrihen me perkushtim...Kot nuk thone : "Dashuria eshte e verber dhe ne dashuri s'ka arsye"!! (Mendimi im)
Sweetheart- Princeshë
- Postime : 247
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/03/2013
Mosha : 104
Besoj qe nuk duhet te jete nje problem kjo eshte sikur te thuash se a do e maresh burrin myslyman apo katolik skan te bejne i huaj apo shqiptar nese te kap dashuria ska as se nga eshte sepse nese ka dashuri edhe rrespekt nuk besoj se do shoh se eshte i huaj edhe i huaji nuk din te doje
sma merr mendja se jan se nfund tfundit ka shum ndrsyhime qoft nkultur tradita apo zakone tndryshme nga tonnat
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
Similar topics
» A mund te jete nje martese perfekte
» Ja si mund të funksionojë një lidhje në distancë
» Sa mund të rezistoje një lidhje pa marredhenie intime?
» Pse femra nuk mund te qendroje gjate ne nje lidhje?!
» Nuk mund të jetë vetëm fat…?!
» Ja si mund të funksionojë një lidhje në distancë
» Sa mund të rezistoje një lidhje pa marredhenie intime?
» Pse femra nuk mund te qendroje gjate ne nje lidhje?!
» Nuk mund të jetë vetëm fat…?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi