Koncerti i Ritës në Prishtinë më 17 shkurt?
2 posters
Faqja 1 e 1
Koncerti i Ritës në Prishtinë më 17 shkurt?
Koncerti i shumëpërfolur i këngëtares me famë botërore, Rita Ora, në Prishtinë duket se do të mbahet në ditën kur Kosova feston pavarësisë e saj.
Në një intervistë për MTV News, 22-vjeçarja pati deklaruar se mund ta mbajë një koncert në vendlindje gjatë këtij viti, ndërsa sipas Klan Kosova, 17 shkurti do të jetë dita kur krijuesja e hitit “Hot Right Now” do të dalë në skenë përpara fansave kosovarë.
Kujtojmë që Rita bëri një performancë të jashtëzakonshme në Tiranë më 28 nëntor, në 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.
Në një intervistë për MTV News, 22-vjeçarja pati deklaruar se mund ta mbajë një koncert në vendlindje gjatë këtij viti, ndërsa sipas Klan Kosova, 17 shkurti do të jetë dita kur krijuesja e hitit “Hot Right Now” do të dalë në skenë përpara fansave kosovarë.
Kujtojmë që Rita bëri një performancë të jashtëzakonshme në Tiranë më 28 nëntor, në 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.
Re: Koncerti i Ritës në Prishtinë më 17 shkurt?
Per Fat te keq nuk u realizua diqka e till mvjen keq per rinin kosovare qe span idhullin e tyre ne Kosov
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kuriozitete.shkurt
» 2 am, Film i shkurt qe te ndot
» Leonora Poloska per 14 Shkurt pret autobusin me mamin
» Doganat, rritje zero edhe në shkurt