Lindim apo bëhemi gënjeshtarë?
2 posters
Faqja 1 e 1
Lindim apo bëhemi gënjeshtarë?
Përgjigjia është shumë më e thejshtë nga sa mund të imagjinohet. Gënjeshtarë profesionistë bëhesh me kalimin e kohës,por fshehës të thjeshtë të së vërtetës lindim.
Këtë na e thotë shkenca më shumë se një studim kanë konfirmuar se meqënëse gënjeshtra është pjesë e njeriut ashtu edhe që në moshën tre vjecc njeriu është I aftë të fshehë zhgënjimin për një dhuratë jo të pëlqyeshme me një buzëqeshje të shtirur. Sipas studimit të shtiresh është gjëja më natyrale që mund të bësh, një mekanizëm biologjik që është I lidhur me mbijetesën. Po përse gënjejmë? Për t’u pranuar diku, për të pasur sukses, për të arritur avantazhe në punë, për të ikur nga mërzitjet e jetës të përditshme , për të shmangur kontrollet dhe kritikat. Por edhe për të mos dhenë pakënaqësi që ji quajmë ndryshe “gënjeshtrat e bardha”. Që sic tregon një kërkim iu thuhen më shpesh partnerit, familjarëve dhe miqve. Me pak fjalë gënjeshtra sado e pakëëndshme të jetë, pa të nuk bëjmë dot./albmirror.com/
Këtë na e thotë shkenca më shumë se një studim kanë konfirmuar se meqënëse gënjeshtra është pjesë e njeriut ashtu edhe që në moshën tre vjecc njeriu është I aftë të fshehë zhgënjimin për një dhuratë jo të pëlqyeshme me një buzëqeshje të shtirur. Sipas studimit të shtiresh është gjëja më natyrale që mund të bësh, një mekanizëm biologjik që është I lidhur me mbijetesën. Po përse gënjejmë? Për t’u pranuar diku, për të pasur sukses, për të arritur avantazhe në punë, për të ikur nga mërzitjet e jetës të përditshme , për të shmangur kontrollet dhe kritikat. Por edhe për të mos dhenë pakënaqësi që ji quajmë ndryshe “gënjeshtrat e bardha”. Që sic tregon një kërkim iu thuhen më shpesh partnerit, familjarëve dhe miqve. Me pak fjalë gënjeshtra sado e pakëëndshme të jetë, pa të nuk bëjmë dot./albmirror.com/
Nella- WebMaster
- Postime : 195
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/01/2013
Mosha : 34
Re: Lindim apo bëhemi gënjeshtarë?
BEHEMI GENJESHTAR SEPSE TE THUSH TVERTETEN SOT LOL TA MARRIN X DOBSI NDAJ DETYROHEMI E GENJEJM
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mirësia – A lindim me të ?
» Lindim të barabartë… marrim rrugëtime të ndryshme
» Ermal Mamaqi: Në vitin 2012, unë dhe Ami do të bëhemi tre
» Si mund te ndryshojme ne shqiparet qe te behemi me mire ne dhe Shqiperia ?
» Homoseksualët: Duam të bëhemi prindër, cila parti do të na mbështesë?
» Lindim të barabartë… marrim rrugëtime të ndryshme
» Ermal Mamaqi: Në vitin 2012, unë dhe Ami do të bëhemi tre
» Si mund te ndryshojme ne shqiparet qe te behemi me mire ne dhe Shqiperia ?
» Homoseksualët: Duam të bëhemi prindër, cila parti do të na mbështesë?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi