Droga dhe alkooli ndikojnë në paaftësinë e meshkujve në shtrat
5 posters
Faqja 1 e 1
Meshkujt, të cilët marrin drogë, do të kenë problem në dhomën e gjumit, madje edhe pas shumë vjetësh, pasi të kenë hequr dorë prej saj.
Hulumtimi i fundit hedh poshtë thëniet e dikurshme se trupi mund të shërohet apo përmirësohet pas disa javësh.
Pas studimeve që kishte botuar revista prestigjioze "Sexual Medicine" ishin testuar 906 meshkuj, prej të cilëve 550 kishin qenë të varur nga droga (kokainë, heroinë, marihuanë...) apo edhe alkool. 365 meshkuj të tjerë nuk kishin përdorur as drogë e as alkool në sasi të tepruara.
Hulumtuesit kishin hulumtuar parametrat e ardhshëm: dëshirën seksuale, kënaqësinë seksuale dhe orgazmën. Ata kishin zbuluar se varësit e drogës në masë të madhe kishin aftësi më të vogla në krahasim me ata meshkuj, të cilët nuk kishin përdorur drogë. Për alkoolin ishte vërtetuar se është njëri ndër shkaktarët më të këqij të çrregullimit të ereksionit.
Meshkujt, të cilët marrin drogë, do të kenë problem në dhomën e gjumit, madje edhe pas shumë vjetësh, pasi të kenë hequr dorë prej saj.
Hulumtimi i fundit hedh poshtë thëniet e dikurshme se trupi mund të shërohet apo përmirësohet pas disa javësh.
Pas studimeve që kishte botuar revista prestigjioze "Sexual Medicine" ishin testuar 906 meshkuj, prej të cilëve 550 kishin qenë të varur nga droga (kokainë, heroinë, marihuanë...) apo edhe alkool. 365 meshkuj të tjerë nuk kishin përdorur as drogë e as alkool në sasi të tepruara.
Hulumtuesit kishin hulumtuar parametrat e ardhshëm: dëshirën seksuale, kënaqësinë seksuale dhe orgazmën. Ata kishin zbuluar se varësit e drogës në masë të madhe kishin aftësi më të vogla në krahasim me ata meshkuj, të cilët nuk kishin përdorur drogë. Për alkoolin ishte vërtetuar se është njëri ndër shkaktarët më të këqij të çrregullimit të ereksionit.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Droga dhe alkooli ndikojnë në paaftësinë e meshkujve në shtrat
Patjeter qe po varet se deri ku mundet te kuptoj i dehuri te ti se cfar po ben ndaj nje femre prandaj duhet te ket kujdes femra ne kete rast .
imagjinoni nje person te dehur vend qe te shkoj ne shpi tek gruaja shkon tek komshia ngaterron der dhe fillon lojen mos u nxeh me komshien
komshija diten tjeter duke u lutur ishallah dehet prap
komshija diten tjeter duke u lutur ishallah dehet prap
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Nese perdorimi i ketyre do jete shume i shpeshte atehere po...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
sigurisht se kan ndikim
Esba- Princeshë
- Vendbanimi : Marsille Avignon
Postime : 549
Gjinia :