Shoqri e Sinqert ..?
5 posters
Faqja 1 e 1
Shoqri e Sinqert ..?
Sa %e shoqerise shqiptare sot e kuptojn se sa vlera ka shkolla miqesia shoqeriaetj?????
leonora nora bajrami- I/e Regjistruar
- Postime : 14
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/02/2013
Mosha : 35
Re: Shoqri e Sinqert ..?
shoqeria e sinqert eshte zbehur , iku koha e sinqeritetit
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
E thjeshte...me rrespektove te rrespektoj
Nese ti flet mbrapa krahve dmth se une jam shum perpara teje... Aq me shum qe i njoh njerzit, aq me shum e dua veten time... Ai qe eshte i zgjuar merzitet, mendjelehti kenaqet me kete... I zgjuari dashuron, idioti tradhton. I zgjuari interesohet, idioti nk do tja dije ...I zgjuari te ben te qeshesh, idioti te qash ...!!!
Por ne fund i zgjuari ka per te te patur, idioti ka per te qare sepse kur kishte mundesin per te te patur zgjodhi te luante.... Nese dikush flet keq per ty, mos u shqeteso sepse grenzat gjithmone thumbojne lulen me te bukur…!
Nese ti flet mbrapa krahve dmth se une jam shum perpara teje... Aq me shum qe i njoh njerzit, aq me shum e dua veten time... Ai qe eshte i zgjuar merzitet, mendjelehti kenaqet me kete... I zgjuari dashuron, idioti tradhton. I zgjuari interesohet, idioti nk do tja dije ...I zgjuari te ben te qeshesh, idioti te qash ...!!!
Por ne fund i zgjuari ka per te te patur, idioti ka per te qare sepse kur kishte mundesin per te te patur zgjodhi te luante.... Nese dikush flet keq per ty, mos u shqeteso sepse grenzat gjithmone thumbojne lulen me te bukur…!
Nuk ka sot shoqeri te sinqert
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
nuk kam besim me tek asnje as shoqri me meshkuj as me femra..prandaj rri nforume me mir nvirtualitet sesa realitetleonora nora bajrami shkruajti:Sa %e shoqerise shqiptare sot e kuptojn se sa vlera ka shkolla miqesia shoqeriaetj????? [You must be registered and logged in to see this image.]
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
Similar topics
» Persh..per ju jam Viisii Mir se ju gjej
» Sa jeni te sinqert ne postimet e juaja?
» Jeni te sinqert ne boten virtuale ..edhe Pse
» Sa te sinqert jemi ne shqiptaret me njeri tjetrin kur ne mes eshte paraja?
» Sa jeni te sinqert ne postimet e juaja?
» Jeni te sinqert ne boten virtuale ..edhe Pse
» Sa te sinqert jemi ne shqiptaret me njeri tjetrin kur ne mes eshte paraja?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi