Ersekë, vret të dashurën dhe vetent: S’mund të më lësh, unë të vras
Faqja 1 e 1
Ersekë, vret të dashurën dhe vetent: S’mund të më lësh, unë të vras
Ersekë, vret të dashurën dhe veten. Zbulohet letra e autorit: S’mund të më lësh, unë të vras..ERSEKE –Një ngjarje tragjike ka tronditur mëngjesin e sotëm qytetin e Ersekës. Burime nga policia bëjnë të ditur se shtetasi Fatos Kapllani ka ekzekutuar me armë zjarri, tip automatik, të dashurën e tij Antoneta Petriti dhe më pas është vetëvrarë. Ngjarja ka ndodhur në banesën e 32-vjeçares Petriti, në praninë e nënës 80-vjecare së gruas, e cila mësohet se ishte e divorcuar dhe kishte dy fëmijë të mitur. Sipas dëshmisë së nënës së 32-vjeçares, Fatos Kapllani kishte shkuar në banesën e tyre për të festuar Shën Valentinin me Antonetën, e cila i shmangej prej kohësh. Sipas saj, Kapllani kishte marrë me vete një automatik dhe kishte qëlluar në drejtim të 32-vjeçares, kur kjo e fundit kishte refuzuar të kryente marrëdhënie seksuale me të. Burime nga policia bëjnë të ditur se autori i ngjarjes, ish-punonjës i zjarrfikëses në Ersekë, kishte një lidhje jashtëmartesore me 32-vjeçaren prej kohësh. Ai ishte i martuar dhe kishte dy fëmijë. Policia bën të ditur se viktima Antoneta Petriti e kishte denoncuar autorin për dhunë para pak ditësh, por më pas e kishte tërhequr padinë.
Sipas policisë, dyshohet se Kapllani ka kryer krimin e pasi nuk mund të pranonte faktin që 32-vjeçarja i shmangej dhe mendonte se ajo mund të kishte një tjetër lidhje. Policia ka mbërritur menjëherë në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e ngjarjes tragjike.
Zbulohet letra
Vetëm pak orë nga ngjarja e rëndë në trupin e autorit zbulohet një letër drejtuar të dashurës së tij, por që viktima nuk e mori kurrë në dorë.
Gjatë autopsisë, në rrobat e veshura në trupin e Kapllanit u gjet një letër, në rreshtat e së cilës zbulohet se krimi ishte i paramenduar mirë nga autori.
“Unë sakrifikova familjen, fëmijët dhe veten time për ty. Ti nuk mund të më lësh se unë do të të vras. Kemi 4 vite e gjysëm bashkë dhe nuk do të më lësh, sepse unë të vras”.
Fqinjët: Antoneta jetonte me të ëmën, ishte grua serioze
Të tronditur nga ngjarja e rëndë, fqinjët e viktimës Antoneta Petriti tregojnë se 32-vjeçarja njihej si një grua serioze dhe pas divorcit jetonte me të ëmën dhe vajzën e saj, pasi i biri ndodhej në Tiranë me të atin.
Fqinjët thonë se nuk kanë dëgjuar asnjë krismë arme, por kanë marrë vesh për ngjarjen e rëndë pasi kanë parë nënën e vajzës të dilte nga shtëpia e mbuluar me gjak.
(er.nu/d.b/BalkanWeb)
Sipas policisë, dyshohet se Kapllani ka kryer krimin e pasi nuk mund të pranonte faktin që 32-vjeçarja i shmangej dhe mendonte se ajo mund të kishte një tjetër lidhje. Policia ka mbërritur menjëherë në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e ngjarjes tragjike.
Zbulohet letra
Vetëm pak orë nga ngjarja e rëndë në trupin e autorit zbulohet një letër drejtuar të dashurës së tij, por që viktima nuk e mori kurrë në dorë.
Gjatë autopsisë, në rrobat e veshura në trupin e Kapllanit u gjet një letër, në rreshtat e së cilës zbulohet se krimi ishte i paramenduar mirë nga autori.
“Unë sakrifikova familjen, fëmijët dhe veten time për ty. Ti nuk mund të më lësh se unë do të të vras. Kemi 4 vite e gjysëm bashkë dhe nuk do të më lësh, sepse unë të vras”.
Fqinjët: Antoneta jetonte me të ëmën, ishte grua serioze
Të tronditur nga ngjarja e rëndë, fqinjët e viktimës Antoneta Petriti tregojnë se 32-vjeçarja njihej si një grua serioze dhe pas divorcit jetonte me të ëmën dhe vajzën e saj, pasi i biri ndodhej në Tiranë me të atin.
Fqinjët thonë se nuk kanë dëgjuar asnjë krismë arme, por kanë marrë vesh për ngjarjen e rëndë pasi kanë parë nënën e vajzës të dilte nga shtëpia e mbuluar me gjak.
(er.nu/d.b/BalkanWeb)
Similar topics
» Vret të dashurën dhe partnerin e saj, vetëvritet 57-vjeçari
» Vret te dashuren, zbuloi se ishte trans
» Erseke, adoleshentja humb jeten ne malin Gramoz
» Ferguson: Torturuese të lësh lojtarët në shtëpi
» Berat, plagos të dashurën dhe nënën e s
» Vret te dashuren, zbuloi se ishte trans
» Erseke, adoleshentja humb jeten ne malin Gramoz
» Ferguson: Torturuese të lësh lojtarët në shtëpi
» Berat, plagos të dashurën dhe nënën e s
Faqja 1 e 1