Një muaj paraburgim për hajnin që i vodhi armën policit
Faqja 1 e 1
Një muaj paraburgim për hajnin që i vodhi armën policit
Husmet Abdylit, të arrestuar më 13 shkurt nën dyshimin se më 3 janar 2013 i ka vjedhur një polici të Gjilanit revolen, prangat, radiolidhje dhe sprejin, gjykatësja e procedurës paraprake, Emine Salihu, i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji.
Policia ka arritur të arrestojë Husmet Abdyli nga Gjilani, i dyshuar për veprën penale “vjedhje e rëndë dhe shitje të armëve”.
Prokurori i rastit Arben Kadriu tha për rajonipress se Husmet Abdyli më 3 janar 2013 i ka vjedhur një policit të Gjilanit revolen, prangat, radiolidhjen dhe sprejin.
Kadriu tha se nga hetimet e para është konstatuar se i dyshuari revolen e ka shitur kurse gjësendet tjera i ka humbur.
Kadriu tha se me kërkesën tonë gjykatësja e procedurës paraprake në Gjykatën Themelore të Gjilanit, Emine Salihu i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji Abdylit.
Policia ka arritur të arrestojë Husmet Abdyli nga Gjilani, i dyshuar për veprën penale “vjedhje e rëndë dhe shitje të armëve”.
Prokurori i rastit Arben Kadriu tha për rajonipress se Husmet Abdyli më 3 janar 2013 i ka vjedhur një policit të Gjilanit revolen, prangat, radiolidhjen dhe sprejin.
Kadriu tha se nga hetimet e para është konstatuar se i dyshuari revolen e ka shitur kurse gjësendet tjera i ka humbur.
Kadriu tha se me kërkesën tonë gjykatësja e procedurës paraprake në Gjykatën Themelore të Gjilanit, Emine Salihu i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji Abdylit.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Supergjyshja godet hajnin në dyqan
» Scherzinger, trafikantët i drejtojnë armën në kokë
» Stresi: Armën nuk e mbaja për ta përdorur, por vetëm për t’u dukur
» Vodhi Kishën Katolike, burg për 23 vjeçarin
» Plagoset kur luante me armën, vdes në spital Erudolf Kola