Ëndrra erotike e një femre... një mashkull i pushtetshëm dhe me para
Faqja 1 e 1
Ëndrra erotike e një femre... një mashkull i pushtetshëm dhe me para
[You must be registered and logged in to see this image.]Nëse mendoni se një mashkull i bukur mund të jetë ëndrra e një femre, gaboheni! Kurrë nuk ndodh kështu, femrat preferojnë meshkuj me pushtet dhe para. Ato janë pjesë e ëndrrave të tyre erotike. Një studim ndërkombëtar e tregon këtë fakt. Kjo ndoshta të ndikuara edhe nga kriza ekonomike, megjithatë nuk është dhënë një arsye e saktë.
Studimi tregon ëndrra erotike kryesore e femrave në tërësi, është një mashkull që ka pushtet, por edhe para.
Kështu, renditja më e fundit rreth preferencave të femrave ndaj meshkujve, ka vënë në vend të parë meshkujt që kanë pozicione të rëndësishme. Ndërsa në vend të dytë, sipërmarrësit, pra njerëzit e botës së biznesit, të cilët kanë lidhje direkte me paratë.
Ndërsa pozicionet e tjera, si hidrauliku për shembull, duket se ka humbur të gjitha pozicionimet e tij, duke u renditur në vendin e tetë.
Për të kaluar më tej në profesione të tilla sipas preferencës, si kasapi, mjeku dhe artisti, respektivisht të vlerësuar nga femrat me 7%, 10% dhe 13%.
Renditja:
1. Njeri i pushtetit (33%)
2. Sipërmarrës (26%)
3. Trajner personal (21%)
4. I vetë-punësuar (17%)
5. Artist (13%)
6. Mjek (10%)
7. Kasap (7%)
8. Hidraulik (5%)
9. Kujdestar (4%)
10. Politikan (2%)
Studimi tregon ëndrra erotike kryesore e femrave në tërësi, është një mashkull që ka pushtet, por edhe para.
Kështu, renditja më e fundit rreth preferencave të femrave ndaj meshkujve, ka vënë në vend të parë meshkujt që kanë pozicione të rëndësishme. Ndërsa në vend të dytë, sipërmarrësit, pra njerëzit e botës së biznesit, të cilët kanë lidhje direkte me paratë.
Ndërsa pozicionet e tjera, si hidrauliku për shembull, duket se ka humbur të gjitha pozicionimet e tij, duke u renditur në vendin e tetë.
Për të kaluar më tej në profesione të tilla sipas preferencës, si kasapi, mjeku dhe artisti, respektivisht të vlerësuar nga femrat me 7%, 10% dhe 13%.
Renditja:
1. Njeri i pushtetit (33%)
2. Sipërmarrës (26%)
3. Trajner personal (21%)
4. I vetë-punësuar (17%)
5. Artist (13%)
6. Mjek (10%)
7. Kasap (7%)
8. Hidraulik (5%)
9. Kujdestar (4%)
10. Politikan (2%)
Similar topics
» Do te jete mashkull apo femer? Testi i ri qe zbulon sekretin para kohe
» Puthi e para Elvis Preslin, murgesha: Para për kishën
» Nje femer kur e ngacmon 1 mashkull refuzon.1 mashkull kur e ngacmon 1 femer pranon
» Endrra dhe makthe.
» Ëndrra dhe Poezia
» Puthi e para Elvis Preslin, murgesha: Para për kishën
» Nje femer kur e ngacmon 1 mashkull refuzon.1 mashkull kur e ngacmon 1 femer pranon
» Endrra dhe makthe.
» Ëndrra dhe Poezia
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi