Kujdesuni që të keni vetulla të bukura
2 posters
Faqja 1 e 1
Kujdesuni që të keni vetulla të bukura
Forma e bukur e vetullave është një nga sekretet e një makiazhi të bukur. Shumë vajza nuk u japin shumë rëndësi vetullave të tyre ose disa herë i heqin më tepër se çduhet. Vetullat janë kornizë për sytë tanë dhe mund të na tregojnë të bukur dhe të ëmbël ose të egër dhe të prishin paraqitjen e përgjithshme të fytyrës tonë. Duhet pra që të kujdesemi për paraqitjen tonë dhe për formën që u japim vetullave.
Çasti më i përtshtatshëm për të hequr vetullat tuaja është pas një dushi apo banjoje. Gjithashtu mund të përdorni një peshqir apo pecetë të ngrohtë dhe të lagur që të hapni poret e lëkurës tuaj në mënyrë që heqja e vetullave të jetë më e lehtë dhe më pak e dhimbshme. Mos harroni që ti hiqni qimet ne drejtimin që ato rriten dhe jo në të kundërt.
©bukuri.com
Çasti më i përtshtatshëm për të hequr vetullat tuaja është pas një dushi apo banjoje. Gjithashtu mund të përdorni një peshqir apo pecetë të ngrohtë dhe të lagur që të hapni poret e lëkurës tuaj në mënyrë që heqja e vetullave të jetë më e lehtë dhe më pak e dhimbshme. Mos harroni që ti hiqni qimet ne drejtimin që ato rriten dhe jo në të kundërt.
©bukuri.com
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Kujdesuni që të keni vetulla të bukura
Për të arritur deri te vetullat e duhura, ju duhet të kaloni në disa hapa të njëpasnjëshëm, në mënyrë që rezultati të jetë i kënaqshëm.
Forma e duhur
Mundohuni të krijoni një formë të duhur të vetullave që përshtatet me formën e fytyrës suaj. Preferohet që të mos i bëni shumë të trasha, pa marrë parasysh trendet më të rinj.
Gjatësia
Gjatësia e vetullave duhet të jetë e barabartë me fundin e buzëve
tuaja, në mënyrë që të mos kenë një gjatësi të tepruar dhe t’ju bëjnë të dukeni keq.
Lapsi
Preferohet ta përdorni një laps, në mënyrë që ta theksoni ngjyrën e vetullave. Varësisht nga ngjyra e flokëve tuaj, ato duhet të kenë ngjyrë të njëjtë. Mund ta përdorni edhe një laps të hirtë nëse nuk jeni e sigurt për këtë.
Krehja
Vetullat duhet t’i krihni me anë të një krehri të veçantë për vetulla, i cili ka dy anë. Ana e brushës dhe krehrit. Ky do të jetë një element mjaft i mirë, që do t’ju ndihmojë në arritjen e formës së duhur.
Forma e duhur
Mundohuni të krijoni një formë të duhur të vetullave që përshtatet me formën e fytyrës suaj. Preferohet që të mos i bëni shumë të trasha, pa marrë parasysh trendet më të rinj.
Gjatësia
Gjatësia e vetullave duhet të jetë e barabartë me fundin e buzëve
tuaja, në mënyrë që të mos kenë një gjatësi të tepruar dhe t’ju bëjnë të dukeni keq.
Lapsi
Preferohet ta përdorni një laps, në mënyrë që ta theksoni ngjyrën e vetullave. Varësisht nga ngjyra e flokëve tuaj, ato duhet të kenë ngjyrë të njëjtë. Mund ta përdorni edhe një laps të hirtë nëse nuk jeni e sigurt për këtë.
Krehja
Vetullat duhet t’i krihni me anë të një krehri të veçantë për vetulla, i cili ka dy anë. Ana e brushës dhe krehrit. Ky do të jetë një element mjaft i mirë, që do t’ju ndihmojë në arritjen e formës së duhur.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Fotot më të bukura profili që keni parë ndonjëherë (FOTO)
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
» Cila eshte fjala me e bukur qe keni dhene ose qe keni marre nga nje person.??
» Cilat jane ato gjera, qe i keni bere kur ishit femije, por qe tani keni frike ti beni?!
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
» Cila eshte fjala me e bukur qe keni dhene ose qe keni marre nga nje person.??
» Cilat jane ato gjera, qe i keni bere kur ishit femije, por qe tani keni frike ti beni?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi