Magath: Bayerni është klubi më i mirë në Evropë
3 posters
Faqja 1 e 1
Ish-trajneri i Bayern Munichut, Felix Magath, beson se skuadra aktuale e bavarezëve është më e mira në Evropë dhe beson se ata do të arrijnë në finale të Ligës së Kampionëve.
“Pas humbjes së Barcelonës në Milano, duhet ta kuptoni se është (Bayerni, klubi më i mirë në Evropë). Jam i bindur se do të arrijë në finale të Ligës së Kampionëve”.
“Ata po luajnë më mirë se kurrë më parë. Nëse vazhdojnë të luajnë kështu, gjasat janë të mëdha që ta fitojnë titullin”, ka deklaruar Magath për Die Welt.
Bayerni është 17 pikë larg vendit të dytë në Bundesliga, luan në DFB Pokal kundër Borussia Dormundit dhe është pranë kualifikimit të çerekfinale të Ligës së Kampionëve.
Ish-trajneri i Bayern Munichut, Felix Magath, beson se skuadra aktuale e bavarezëve është më e mira në Evropë dhe beson se ata do të arrijnë në finale të Ligës së Kampionëve.
“Pas humbjes së Barcelonës në Milano, duhet ta kuptoni se është (Bayerni, klubi më i mirë në Evropë). Jam i bindur se do të arrijë në finale të Ligës së Kampionëve”.
“Ata po luajnë më mirë se kurrë më parë. Nëse vazhdojnë të luajnë kështu, gjasat janë të mëdha që ta fitojnë titullin”, ka deklaruar Magath për Die Welt.
Bayerni është 17 pikë larg vendit të dytë në Bundesliga, luan në DFB Pokal kundër Borussia Dormundit dhe është pranë kualifikimit të çerekfinale të Ligës së Kampionëve.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Magath: Bayerni është klubi më i mirë në Evropë
bravo qoft bayern i mir i keq ai fitoi mbi tgjitha
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Magath: Bayerni është klubi më i mirë në Evropë
Jo vetem fitoi por edhe me merite,me gjithe se une desha te vitoj Dortmundi.
Arian 123- Legjendë
- Vendbanimi : Hamburg
Postime : 2998
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha : 50
Hobi : Tenis,Bowling,Sport.
Similar topics
» Mourinho: Reali, klubi më i mirë në histori
» Mainzi më i mirë se Bayerni
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Nuk e di çfarë do? Kjo është gjë e mirë…
» A eshte mire qe pyesim..?
» Mainzi më i mirë se Bayerni
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Nuk e di çfarë do? Kjo është gjë e mirë…
» A eshte mire qe pyesim..?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi