Korcë, rrëmben dhe përdhunon 13 vjecaren gjatë gjithë natës, pranga agresorit
Faqja 1 e 1
Korcë, rrëmben dhe përdhunon 13 vjecaren gjatë gjithë natës, pranga agresorit
KORCË- Rrëmbeu dhe përdhunoi një 13-vjecare, arrestohet agresori Nikolin Samara.
Burime nga policia e Korcës bëjnë me dije se kanë mundur të arrestojnë 26-vjecarin, i cili ka rrëmbyer shtetasen me iniciale M.G (13-vjece) jashtë dëshirës së saj.
Nga hetimet paraprake mësohet se 26 vjecari e ka dërguar të miturën në një banesë të vjetër në fshatin Mborje dhe e ka përdhunuar gjithë natën.
Pas denoncimit të familjarëve të vajzës së përdhunuar, policia ka mundur të arrestojë në orët e para të mëngjesit, agresorin, Nikolin Samara, i cili do të përballet me akuzën “për rrëmbim dhe përdhunim.
Blutë e qytetit juglindor bëjnë me dije se 13-vjecarja jetonte me gjyshëri, pasi prindërit i kishte emigrantë në Greqi, ndërkohë dyshohet se 26-vjecari e ka përdhunuar edhe më parë vogëlushen duke përfituar se ajo jetonte vetëm me gjyshërit.
(em.BalkanWeb)
Burime nga policia e Korcës bëjnë me dije se kanë mundur të arrestojnë 26-vjecarin, i cili ka rrëmbyer shtetasen me iniciale M.G (13-vjece) jashtë dëshirës së saj.
Nga hetimet paraprake mësohet se 26 vjecari e ka dërguar të miturën në një banesë të vjetër në fshatin Mborje dhe e ka përdhunuar gjithë natën.
Pas denoncimit të familjarëve të vajzës së përdhunuar, policia ka mundur të arrestojë në orët e para të mëngjesit, agresorin, Nikolin Samara, i cili do të përballet me akuzën “për rrëmbim dhe përdhunim.
Blutë e qytetit juglindor bëjnë me dije se 13-vjecarja jetonte me gjyshëri, pasi prindërit i kishte emigrantë në Greqi, ndërkohë dyshohet se 26-vjecari e ka përdhunuar edhe më parë vogëlushen duke përfituar se ajo jetonte vetëm me gjyshërit.
(em.BalkanWeb)
Similar topics
» Manjaku” del me leje nga burgu, përdhunon 30-vjeçaren që njohu nëpërmjet Facebook-ut
» Korçë, rrëmbejnë 11-vjeçaren, donin ta martonin
» Korce, pranga hajdutit te kishave
» “Nuk bëj më 3 herë seks gjatë natës”
» Ndryshoni pozicionet per te zgjatur kenaqesine seksuale gjate gjithe jetes
» Korçë, rrëmbejnë 11-vjeçaren, donin ta martonin
» Korce, pranga hajdutit te kishave
» “Nuk bëj më 3 herë seks gjatë natës”
» Ndryshoni pozicionet per te zgjatur kenaqesine seksuale gjate gjithe jetes
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi