Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”!

2 posters

Shko poshtë

Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”! Empty Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”!

Mesazh nga Alberti Mon 4 Mar 2013 - 6:50

I dashuri i banores së “Big Brother Albania 6”, Elena Lika, thotë se ajo është një vajzë e zgjuar, e lexuar dhe që nuk i pëlqen intrigat. 19-vjeçarja së fundi deklaroi lidhjen e saj me fotografin Endrit Mertiri, duke larguar kështu vëmendjen e meshkujve brenda shtëpisë. Dhe tash del në pah edhe vetë Endriti i cili gjatë një interviste për Panorama flet për të dashurën e tij dhe përshtypjet e gabuara që janë krijuar për të. “Elena është një nga të rejat më me këmbë në tokë që kam njohur, pra është realiste. E njeh mirë veten e saj, me të mirat dhe të këqijat që ka dhe për pasojë edhe dobësitë i kthen në armë për veten. Sikundër më pëlqen shumë fakti që është këmbëngulëse”. “Ajo nuk është biondja e bukur që di vetëm të grimohet, të vishet dhe të bëjë sfilatë. Jo. Ajo është shumë më shumë se kaq. Të gjithë ata që e njohin, e dinë që Elena, ndonëse vetëm 19 vjeçe, ka pjekurinë e një 26-vjeçareje në mendime”, ka thënë i dashuri i saj. “Elena është shumë e zgjuar, është vajzë e lexuar, por intrigat nuk janë pjesë e karakterit të saj. Kështu është krijuar ajo, nuk mund t’i bëjë keq dikujt tjetër për të fituar vetë”, ka shtuar Endriti.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”! Empty Re: Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”!

Mesazh nga Anakonda Wed 29 May 2013 - 7:29

EH ELENA LA NAM KUR ISHT NBIG BROTHER E KA SY E FAQE TDALI NPUBLIK
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time