Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”!
2 posters
Faqja 1 e 1
Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”!
I dashuri i banores së “Big Brother Albania 6”, Elena Lika, thotë se ajo është një vajzë e zgjuar, e lexuar dhe që nuk i pëlqen intrigat. 19-vjeçarja së fundi deklaroi lidhjen e saj me fotografin Endrit Mertiri, duke larguar kështu vëmendjen e meshkujve brenda shtëpisë. Dhe tash del në pah edhe vetë Endriti i cili gjatë një interviste për Panorama flet për të dashurën e tij dhe përshtypjet e gabuara që janë krijuar për të. “Elena është një nga të rejat më me këmbë në tokë që kam njohur, pra është realiste. E njeh mirë veten e saj, me të mirat dhe të këqijat që ka dhe për pasojë edhe dobësitë i kthen në armë për veten. Sikundër më pëlqen shumë fakti që është këmbëngulëse”. “Ajo nuk është biondja e bukur që di vetëm të grimohet, të vishet dhe të bëjë sfilatë. Jo. Ajo është shumë më shumë se kaq. Të gjithë ata që e njohin, e dinë që Elena, ndonëse vetëm 19 vjeçe, ka pjekurinë e një 26-vjeçareje në mendime”, ka thënë i dashuri i saj. “Elena është shumë e zgjuar, është vajzë e lexuar, por intrigat nuk janë pjesë e karakterit të saj. Kështu është krijuar ajo, nuk mund t’i bëjë keq dikujt tjetër për të fituar vetë”, ka shtuar Endriti.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Elena di më shumë se “vetëm të grimohet”!
EH ELENA LA NAM KUR ISHT NBIG BROTHER E KA SY E FAQE TDALI NPUBLIK
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Roman i ri: Bija e errësirës, Elena Ferrante
» Sa më shumë puthni, aq më shumë dobësoheni
» Sa me shume jep,aq me shume merr...?!
» Më mirë të jesh vetëm "mendje" apo më mirë të jesh vetëm "zemër"?
» Vetem Per Ty.....????
» Sa më shumë puthni, aq më shumë dobësoheni
» Sa me shume jep,aq me shume merr...?!
» Më mirë të jesh vetëm "mendje" apo më mirë të jesh vetëm "zemër"?
» Vetem Per Ty.....????
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi