Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I flihej gjumë, la të dashurën të vdesë në makinë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I flihej gjumë, la të dashurën të vdesë në makinë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I flihej gjumë, la të dashurën të vdesë në makinë

Shko poshtë

I flihej gjumë, la të dashurën të vdesë në makinë Empty I flihej gjumë, la të dashurën të vdesë në makinë

Mesazh nga WebMaster Fri 22 Mar 2013 - 1:16

Pas një aksidenti, një i ri i dehur la të fejuarën e tij të vdiste brenda makinës, pasi shkoi në shtëpi për të fjetur.

Ngjarja e pabesueshme u raportua ditën e enjte nga e përditshmja britanike, “Daily Mail”.

36-vjeçari Ceiron Cook, ndërsa po kthehej në shtëpi me të fejuarën pas një mbrëmje, u përplas nga ana e pasagjerit me një pemë.

Përplasja e dhunshme plagosi rëndë 28-vjeçaren Lynsey Popp, ndërsa Ceiron nuk pësoi asnjë dëmtim serioz.

Në këtë moment, në vend që t’i vinte në ndihmë njeriut me të cilin priste të martohej brenda pak muajsh, ai zgjodhi që të largohej për të fjetur në shtëpi, ku edhe u gjet në gjumë mëngjesin e nesërm.

Trupi i pajetë i së resë u gjet brenda makinës së saj nga kalimtarë të rastit.

Pas këtyre veprimeve, Cook përballet me drejtësinë, e cila do ta gjykojë për vrasje nga drejtimi i makinës në gjendje të dehur dhe mosdhënie të ndihmës.

Ai mbrohet duke thënë se ishte tepër i dehur për të kuptuar se çfarë po ndodhte dhe për këtë arsye nuk telefonoi ambulancën, por sipas akuzës, fakti që Cook arriti të gjente i vetëm shtëpinë e tij, tregoi se ai kishte qenë gjithsesi i ndërgjegjshëm pas aksidentit.

/Shekulli Online/Përgatiti: B.M./
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com