I varfër po i ndershëm, i kthen unazën e fejesës me vlerë 160 mijë dollarë
Faqja 1 e 1
I varfër po i ndershëm, i kthen unazën e fejesës me vlerë 160 mijë dollarë
Ndodh shumë shpesh në filma hollivudian dhe rrallëherë, për të mos thënë asnjëherë në realitet. Por, ja që në rrugët e Kansas Sitit ndodhi, një i pastrehë, tejet i varfër i kthen unazën me vlerë 160.000 dollarë një gruaje të re.
Me sa duket ndershmëria tek Billi Rei Harris ndodhet diku në fundin e ndërgjegjes së tij, për sa kohë që unza iu hodh vetë në gotën me të cilën lypte. Edhe pse unaza ra pa dashje në gotën e Harris, ai të nesërmen kur gruaja e re kaloi pranë tij ia kthen unazën e fejesës.
Që pas këtij momenti, në internet filloi një fushatë për mbledhjen e ndihmave për të pastrehun dhe deri tani janë mbledhur më tepër se 142 000 dollarë nga dhurues nga e gjithë bota.
Jeta e Harris ndryshoi totalisht, pasi nuk do ti kalojë më netët e tij poshtë urës por në shtëpi. Me parat e mbledhura në fushatën e donacioneve në internetit, ai ka blerë një shtëpi me tri dhoma në Kansas Siti.
/Shekulli Online/ Përgatiti: E.L/
Me sa duket ndershmëria tek Billi Rei Harris ndodhet diku në fundin e ndërgjegjes së tij, për sa kohë që unza iu hodh vetë në gotën me të cilën lypte. Edhe pse unaza ra pa dashje në gotën e Harris, ai të nesërmen kur gruaja e re kaloi pranë tij ia kthen unazën e fejesës.
Që pas këtij momenti, në internet filloi një fushatë për mbledhjen e ndihmave për të pastrehun dhe deri tani janë mbledhur më tepër se 142 000 dollarë nga dhurues nga e gjithë bota.
Jeta e Harris ndryshoi totalisht, pasi nuk do ti kalojë më netët e tij poshtë urës por në shtëpi. Me parat e mbledhura në fushatën e donacioneve në internetit, ai ka blerë një shtëpi me tri dhoma në Kansas Siti.
/Shekulli Online/ Përgatiti: E.L/
Similar topics
» Unaza e fejesës së Kim Kardashian 2 milionë dollarë
» Gjen 235.00 dollarë dhe ia kthen pronarit
» Gjen thesarin e vjetër 4 mijë vjet, me vlerë 1.5 milion euro
» S'kan vlere fitoret,kur je egoist..S'kan vlere endrat,kur dikush ti gris..S'kan vlere fjalet kur heshtja mbizoteron..
» Apartament fluturues për 50 mijë dollarë
» Gjen 235.00 dollarë dhe ia kthen pronarit
» Gjen thesarin e vjetër 4 mijë vjet, me vlerë 1.5 milion euro
» S'kan vlere fitoret,kur je egoist..S'kan vlere endrat,kur dikush ti gris..S'kan vlere fjalet kur heshtja mbizoteron..
» Apartament fluturues për 50 mijë dollarë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi