Depilimi, aktiviteti më i urryer për femrat
2 posters
Faqja 1 e 1
Depilimi, aktiviteti më i urryer për femrat
Depilimi është aktiviteti estetik më i urryer nga femrat, tregoi një anketim i realizuar nga një kompani kozmetike, publikuar të premten në “Daily Mail”.
Të pyetura për të gjithë aktivitetet e mirëmbajtjes së trupit dhe kozmetikës, 35% e grave pranuan se e urrejnë depilimin, duke e vendosur në krye të aktiviteteve më pak të preferuara.
Pavarësisht kësaj, sipas studimit, një femër humbet rreth dy muaj jetë, duke u depiluar, gjatë të gjithë jetës së saj.
Rregullimi i flokëve, gjithashtu është i bezidsshëm, për shkak të kujdesit të veçantë dhe kohës së gjatë që merr. Aktiviteti që kushton mesatarisht deri 300 ditë jetë, deri në fund të një jete mesatare 80-vjeçare, është i dyti më pak i preferuar për femrat.
Lista e pesë aktiviteve më pak të preferuara kozmetike të femrave
1. Depilimi
2. Stilimi i flokëve
3. Rimeli i qerpikëve
4. Heqja e make-up
5. Vendosja e tonit
Të pyetura për të gjithë aktivitetet e mirëmbajtjes së trupit dhe kozmetikës, 35% e grave pranuan se e urrejnë depilimin, duke e vendosur në krye të aktiviteteve më pak të preferuara.
Pavarësisht kësaj, sipas studimit, një femër humbet rreth dy muaj jetë, duke u depiluar, gjatë të gjithë jetës së saj.
Rregullimi i flokëve, gjithashtu është i bezidsshëm, për shkak të kujdesit të veçantë dhe kohës së gjatë që merr. Aktiviteti që kushton mesatarisht deri 300 ditë jetë, deri në fund të një jete mesatare 80-vjeçare, është i dyti më pak i preferuar për femrat.
Lista e pesë aktiviteve më pak të preferuara kozmetike të femrave
1. Depilimi
2. Stilimi i flokëve
3. Rimeli i qerpikëve
4. Heqja e make-up
5. Vendosja e tonit
Re: Depilimi, aktiviteti më i urryer për femrat
NJE ARSYE ME SHUM PER TQEN MASHKULL PRZ
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :