Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Masakroi shqiptaren në Itali, rrëfehet autori People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Masakroi shqiptaren në Itali, rrëfehet autori People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Masakroi shqiptaren në Itali, rrëfehet autori

Shko poshtë

Masakroi shqiptaren në Itali, rrëfehet autori Empty Masakroi shqiptaren në Itali, rrëfehet autori

Mesazh nga WebMaster Fri 28 Jun 2013 - 9:41

Vajza nga Berati u gjet në koma, jetonte me të dashurën e dhunuesit. Flet 28-vjeçari: Kur e hodha në plehra, mendova se vdiq.
Rrëfehet para policisë italiane autori i rrahjes barbare ndaj 24-vjeçares shqiptare, Xhulia Toska, e cila u gjet e hedhur në koshin e plehrave mbrëmjen e së enjtes në Napoli, Itali. Vajza shqiptare nga Berati u gjet në agoni, e hedhur në një kosh mbeturinash në një nga rrugët e qytetit, pasi ishte dhunuar në mënyrë barbare. Mediat e vendit fqinj citonin dje dëshminë e dhënë para oficerëve të policisë nga i arrestuari si autor i ngjarjes, 28-vjeçari Emerson D’Esposito. Rrëfimi i 28-vjeçarit më origjinë braziliane ka zbardhur të tjera rrethana rrëqethëse të ngjarjes. Dhuna e shfrenuar ndaj Toskës, e cila aktualisht është në gjendje të rënduar në spital, ka ndodhur përpara syve të fëmijës së saj të mitur. Pas disa orëve në pyetje, 28- vjeçari D’Esposito ka pranuar të ketë masakruar me grushte shqiptaren dhe ka shfaqur pendesë. “E di që kam bërë një budallallëk. Nuk doja ta vrisja”, citonin dje mediat italiane autorin e rrahjes. Sipas dëshmisë së tij, shkak i konfliktit ka qenë një vajzë tjetër, që jetonte në të njëjtën shtëpi me 24-vjeçaren Toska, me të cilën ai kishte një lidhje intime. Para policëve ai ka pohuar se donte t’i jepte një jetë të re të dashurës së tij, e cila ishte e përfshirë në prostitucion. Por sipas tij, për këtë nuk kishte qenë dakord bashkëjetuesja e mikeshës së tij, 24- vjeçarja Toska. Referuar burimeve mediatike, ka qenë ky konflikti mes të dyve dhe kulmi ka arritur, kur mbrëmjen e së enjtes D’Esposito ka shkuar në shtëpinë e 24- vjeçares dhe ka tentuar të marrë vajzën e të dashurës së tij. Ai ka hasur në rezistencën e Toskës, çka ka bërë më pas që ai të lëshohej dhunshëm mbi të duke e masakruar me grushte. Po sipas mediave fqinje, ai e ka pandehur të vdekur shqiptaren dhe ndaj e ka hedhur në një kosh plehrash. Vajza u gjet më pas nga disa banorë të zonës, të cilët lajmëruan policinë, pasi dëgjuan rënkimet e një personi te vendi i mbeturinave. Mbi D’Espositon rëndojnë akuzat e “vrasjes së mbetur në tentativë” dhe të “armëmbajtjes pa leje”.
Masakroi shqiptaren në Itali, rrëfehet autori Emerson-300x225
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com