Françeska E Nxehtë, Por Single
3 posters
Faqja 1 e 1
Françeska E Nxehtë, Por Single
Ish banorja e BB5, vajza bukuroshe nga Vlora Françeska Jaçe nuk i ka rezistuar dot plazhit në këto ditë të nxehta qershori.Ka përfituar nga koha për një pushim të shkurtër e për ca rreze dielli më shumë. Eksperiencën e saj Franci e ka ndarë edhe më miqtë në rrjetet sociale, ku nuk i ka shpëtuar tundimit për të nxjerrë disa foto të nxehta.Vajza shihet në një formë të mirë trupore, duke qenë se është edhe modele dhe dielli ka bërë punën e tij, duke i shtuar një ngjyrë bronzi të lehtë. Por pavarësisht bukurisë dhe formave të mira trupore,Franci duket se edhe këtë verë do ta kaloj nën shoqërinë e shoqeve.Ajo ka pohuar se është single dhe madje edhe në foto shihet mes vajzave ose miqve të saj, por jo nën shoqërinë e ndonjë njeriu special.
Pas ndarjes nga Ermali ajo nuk është përfolur për histori të re dashurie. Siç duket po pret Princin e Kaltër!bota-shqip.
Pas ndarjes nga Ermali ajo nuk është përfolur për histori të re dashurie. Siç duket po pret Princin e Kaltër!bota-shqip.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Françeska E Nxehtë, Por Single
Kshu si kallep te merr ne qafe kjo.. por eshte e eger, manipuluse dhe e zgjuar shume per nje mashkull.. tipike vlonjate - e duan me dhune dasurine..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Re: Françeska E Nxehtë, Por Single
esht shum e zgjut x moshen qe kaaa
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Aksidentohet Françeska, pëson disa fraktura
» Françeska: Anaidi nuk është tipi im, jam supersingëll
» Prindërit “pro” seksit në Big Brother: Franceska gënjen për të dashurin
» Françeska: Në BB5 për të fituar 100 milionët, për të nxjerrë të dashurin nga burgu
» U shfaq “Macja mbi çatinë e nxehtë”
» Françeska: Anaidi nuk është tipi im, jam supersingëll
» Prindërit “pro” seksit në Big Brother: Franceska gënjen për të dashurin
» Françeska: Në BB5 për të fituar 100 milionët, për të nxjerrë të dashurin nga burgu
» U shfaq “Macja mbi çatinë e nxehtë”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi