Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 I çonte sms erotikë gazetares, arrestohet babai i dy fëmijëve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 I çonte sms erotikë gazetares, arrestohet babai i dy fëmijëve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I çonte sms erotikë gazetares, arrestohet babai i dy fëmijëve

Shko poshtë

I çonte sms erotikë gazetares, arrestohet babai i dy fëmijëve Empty I çonte sms erotikë gazetares, arrestohet babai i dy fëmijëve

Mesazh nga An0nim Fri 12 Jul 2013 - 4:00

I çonte sms erotikë gazetares, arrestohet babai i dy fëmijëve Thumb_250x150Policia ka bërë të mundur arrestimin e 56-vjeçarit Olger Zylfi, i cili ngacmonte gazetaren 26-vjeçare.

Arrestimi i tij u bë nga shërbimet e Komisariatit Nr.1, ku edhe mbahet në paraburgim, derisa t’i komunikohet vendimi i gjykatës. Burime zyrtare të Policisë së Tiranës thanë se Zylfi akuzohet për përndjekjen dhe kanosjen e gazetares 26- vjeçare, Denada Dajlani, në vitin 2012. 

Sipas vendimit të Gjykatës, më 12 shtator të vitit 2012, Prokuroria e Tiranës mbi bazën e kallëzimit të bërë nga gazetarja Dajlani ka regjistruar procedimin penal për veprën “përndjekje”, në ngarkim të shtetasit Olger Zylfi.

“Shtetasja Denada Dajlani është e punësuar në kompaninë ‘Top Media’ dhe drejton një emision në radion ‘Top Albania’, duke vënë në dispozicion të dëgjuesve dhe numrin e telefonit. 
Përveç mesazheve ngacmuese ky shtetas ka shkuar shpesh edhe ne zyrën ku punonte gazetarja, dduke kërkuar me ngulm që ajo ta takonte./alb-obsrver.com/
An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics