Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016

Shko poshtë

Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016 Empty Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016

Mesazh nga Anakonda Fri 10 Jun 2016 - 4:34

Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016 Usa2016-2971-e1465183157960
Deshauna Barber, nga distrikti i Kolumbias është kurorëzuar si Miss Shtetet e bashkuara të Amerikës për vitin 2016, në paradën e bukurisë që u zhvillua në Arenën e Las vegas, Nevada.
Bukuroshja Olivia Jordan nga Oklahoma, fituesja e cmimit për 2015, ia pasoi kurorën e bukurisë barber.
26-vjeçarja Deshauna Barber ka fituar kurorën e më të bukurës në Amerikë dhe punon si togere e ushtrisë amerikane dhe analiste informatike në Departamentin e Tregtisë në Ëashington.
Barber ka lënë mbas përfaqësueset e Georgia dhe Haëaii, Chelsea Hardin dhe Emanii Davis ,të cilat u shpallën shoqërueset e parë dhe e dytë e misit. Në vitin 2011, Deshauna ka përfunduar studimet e larta në Universitetin e Virginias. Ajo hyri në ushtri që në moshën 17 vjecre, duke ndjekur gjurmët e prindërve dhe vëllezërve të saj. Babai i saj është vendosur në Irak që pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit.
Barber e konsideron uniformën një traditë familjare dhe patriotizëm. Ajo aktualisht ndodhet e stacionuar në Fort Meade, Marilend. Miss Amerika e re do të tërhiqet për një periudhë kohe nga shërbimi ushtarak, në mënyrë që t’u përkushtohet angazhimeve që sjell kurora e më të bukurës së SHBA-ve.
Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016 Mp9-9896-e1465183169222
Togerja 26 vjeçare e ushtrisë zgjidhet Miss Amerika 2016 Mp9-9915-e1465183123200
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye