Çfarë ju ka mbetur peng nga jeta juaj rinore që nuk keni mundur ta realizoni, për vetë sistemin e asaj kohe?
+12
Ariel
bobi 10
Gjeto Gjetani
Yll Qielli
Maksi
enigma
Leo_uk
Amazone
WebMaster
mela
koli852
Erika
16 posters
Faqja 1 e 1
Çfarë ju ka mbetur peng nga jeta juaj rinore që nuk keni mundur ta realizoni, për vetë sistemin e asaj kohe?
hajde te flasim pak per ralizimin e jetes tuaj
vazhdoni ju....
hajde te flasim pak per ralizimin e jetes tuaj
vazhdoni ju....
Vizitor- Vizitor
Re: Çfarë ju ka mbetur peng nga jeta juaj rinore që nuk keni mundur ta realizoni, për vetë sistemin e asaj kohe?
une per vete skam cte them sepse jam ede e re mi po keto me te vjetrit te thon dicka me teper
Erika- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : diku neper bote
Postime : 6656
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2009
Mosha : 34
Hobi : studente
Re: Çfarë ju ka mbetur peng nga jeta juaj rinore që nuk keni mundur ta realizoni, për vetë sistemin e asaj kohe?
ehhh u plakem edhe ne.. na iku jeta prej duresh si i thone... gjithsesi pishman nuk kam asgje nga jeta rinore sepse cdo ge qe kam bere e kam bere me vetdije... por por cdo ane e medajes e ka nje por... shpes mendoj si mund te isht ejeta ime sikur mos te kiha krzer nje vepim tecaktuar???
koli852- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : katunet e milanos
Postime : 731
Gjinia :
Anëtarësuar : 21/11/2009
mela- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Tirana
Postime : 2709
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/01/2009
Mosha : 112
Hobi : ING
Qe skam pranuar te iki me studime ne Amerike kur mu dha rasti
asgje......ajo qe doja i kam rrealizuar
Amazone- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Greece
Postime : 4385
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/12/2010
Mosha : 114
Hobi : Hipizem /tenis
Qe kam ardhur shum e vogel ne mergim edhe skam perjetuar gjith kete kohe qe kam perjetuar ketu ne mergim ta kisha perjetuar ne shqiperi
qe nuk isha tek kopshit me dreke.. qesh qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Qi ska pas komputera celulare si qitash.
enigma- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : N'dreqen
Postime : 850
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/02/2011
Mosha : 74
Hobi : forumi
enigma shkruajti:
Qi ska pas komputera celulare si qitash.
Qe tjet kan vendos per jeten tem merzitje shume
enigma- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : N'dreqen
Postime : 850
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/02/2011
Mosha : 74
Hobi : forumi
te thyeja tabut
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha : 39
.....asnjegje, se te gjitha i kam patur ne dispozicion...........
Gjeto Gjetani- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Dukagjin
Postime : 1969
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/12/2010
Mosha : 55
Hobi : leximi
Aspak asgje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ndoshta e shume.
Shkolla disi,,,,,,,,,,por jo ne ate prizmin e demoralizimit (peng).
E te ndierit rini s'ma ka mohuar as koha edhe vitet qe rrokullisen me te,por eshte ne prani plot energji te plotesoj boshlleqet qe c'do dite del dicka e re.
Boshllek=kerkesa per dicka te vyer.
Aspak asgje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ndoshta e shume.
Shkolla disi,,,,,,,,,,por jo ne ate prizmin e demoralizimit (peng).
E te ndierit rini s'ma ka mohuar as koha edhe vitet qe rrokullisen me te,por eshte ne prani plot energji te plotesoj boshlleqet qe c'do dite del dicka e re.
Boshllek=kerkesa per dicka te vyer.
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Eh te kthehej dhe njehere koha mbrapsh me kushtet qe jane sot.
te jetoj pak kohe ne Paris si beqar
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Jam ne rine akoma,.po me ngel hatri po nuk provova pak hashash.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
po te kisha qene ne ate kohe e vetmja gje do me mbetej merak do kishte qene qumeshti milk,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
i cik jet ne franc pra e kam then e po e rithem serisht
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Te behem pilote.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Udhetimi ne kohe,eshte i mundur?
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Jeta fetare dikur gjatë sistemit komunist dhe tani në sistemin kapitalist
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Jeta fetare dikur gjatë sistemit komunist dhe tani në sistemin kapitalist
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi