Burri më i shëndoshë i botës martohet
Faqja 1 e 1
Burri më i shëndoshë i botës martohet
Burri më i shëndoshë në botë do të martohet. Dhe sic ndodh shpesh në një martesë, gruaja shumëkërkuese e ka vënë në një dietë të fortë.
Meksikani Manuel Uribe, fituesi i Guinnes në 2007-tën, tha se para dasmës kishte humbur gjysmën e peshës së tij, ku peshonte 570 dhe shkoi në 340 kg, pra humbi 230 kile.
"Gjithësesi do të jetë një martesë me peshë", tha duke bërë shaka 42 vjecari, "por banketi do të jëtë me siguri shumë më i lehtë".
Burri do të martohet më një vejushe me të cilën ka dy vjet që eshte i fejuar. Cermonia e martesës do të ndiqet drejtëpërdrejtë përmes mediave nacionale dhe internacionale që i kanë ofruar çiftit edhe një tortë për 400 të ftuar.
Meksikani Manuel Uribe, fituesi i Guinnes në 2007-tën, tha se para dasmës kishte humbur gjysmën e peshës së tij, ku peshonte 570 dhe shkoi në 340 kg, pra humbi 230 kile.
"Gjithësesi do të jetë një martesë me peshë", tha duke bërë shaka 42 vjecari, "por banketi do të jëtë me siguri shumë më i lehtë".
Burri do të martohet më një vejushe me të cilën ka dy vjet që eshte i fejuar. Cermonia e martesës do të ndiqet drejtëpërdrejtë përmes mediave nacionale dhe internacionale që i kanë ofruar çiftit edhe një tortë për 400 të ftuar.
Vizitor- Vizitor
Re: Burri më i shëndoshë i botës martohet
hajt te trashegohet
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gruas më të shëndoshë në Botë i rikthehet burri: Ajo është tërheqëse