Nudistja e shëndoshë nxehet me Volvon, i thyen xhamat
2 posters
Faqja 1 e 1
Nudistja e shëndoshë nxehet me Volvon, i thyen xhamat
SAN FRANCISCO-Është e vështirë të kuptosh se kush e pati ditën më të keqe, gruaja lakuriq, apo burri në makinën e tij Volvo që përfundoi me xhama të thyer. Ngjarja ndodhi pranë kishës në Noe Valley te San Francisco-s, SHBA, kur një grua e shëndoshë komplet nudo përvec atleteve të veshura në këmbë hipi mbi një makinë Volvo në mënyrë të cmendur, dhe goditi xhamin e përparmë të makinës derisa e theu. Shoferi i tmerruara tregon për mediat se fillimisht gruaja kishte një batanije të lidhur rreth trupit, më pas e hoqi e hodhi në rrugë dhe iu vërsul si e cmendur makinës së tij.
Shoferi John Knight, e përshkroi gruan si të cmendur, rreth 100 kg, ndërsa shprehet se tani do ia lerë në dorë kompanisë së sigurimeve shoqërore cështjen e makinës. Gruaja aktualisht është shtruar në spitalin psikiatriak ndërsa Knight shprehet se nuk do të bëjë asnjë denoncim në polici.
(d.b/BalkanWeb)
Shoferi John Knight, e përshkroi gruan si të cmendur, rreth 100 kg, ndërsa shprehet se tani do ia lerë në dorë kompanisë së sigurimeve shoqërore cështjen e makinës. Gruaja aktualisht është shtruar në spitalin psikiatriak ndërsa Knight shprehet se nuk do të bëjë asnjë denoncim në polici.
(d.b/BalkanWeb)
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Nudistja e shëndoshë nxehet me Volvon, i thyen xhamat
ahahhaahahaahah sa e modhe qenka treguar.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mendja e shëndoshë në trup të shëndoshë
» Dashuri e shëndoshë
» Adoleshentja më e shëndoshë e botës
» Burri më i shëndoshë i botës martohet