Kanavaro për Botërorin: Në 7 ndeshje ndodh gjithçka
Faqja 1 e 1
Kanavaro për Botërorin: Në 7 ndeshje ndodh gjithçka
Kapiteni i kombëtares italiane, Fabio Kanavaro, e pret me besim Kampionatin Botëror të Afrikës së Jugut në qershor.
“Shkojmë në Afrikë si Kampionë të Botës. Kemi fituar katër Botërorë, të gjithë e dinë nivelin tonë dhe na respektojnë. Mendoj se në shtatë ndeshje mund të ndodhë gjithçka. Shpresoj që të ambientohemi mirë në Afrikë. Mezi pres të fillojë”, u shpreh mbrojtësi 36-vjeçar në një intervistë për mikrofonin e “Sky”.
Ai shtoi se katër vite pas triumfit në Berlin, skuadra e Marçelo Lipit ka më tepër përvojë: “Vijmë në këtë Botëror me katër vite më tepër, por janë vite përvoje. Çdo ndeshje tani e ndiej ndryshe. Aventurën në Afrikën e Jugut do ta jetoj me të njëjtin entuziazëm”.
Faleminderit për rekomandimin
“Shkojmë në Afrikë si Kampionë të Botës. Kemi fituar katër Botërorë, të gjithë e dinë nivelin tonë dhe na respektojnë. Mendoj se në shtatë ndeshje mund të ndodhë gjithçka. Shpresoj që të ambientohemi mirë në Afrikë. Mezi pres të fillojë”, u shpreh mbrojtësi 36-vjeçar në një intervistë për mikrofonin e “Sky”.
Ai shtoi se katër vite pas triumfit në Berlin, skuadra e Marçelo Lipit ka më tepër përvojë: “Vijmë në këtë Botëror me katër vite më tepër, por janë vite përvoje. Çdo ndeshje tani e ndiej ndryshe. Aventurën në Afrikën e Jugut do ta jetoj me të njëjtin entuziazëm”.
Faleminderit për rekomandimin
BLERTA- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : DRENIC
Postime : 1116
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/12/2009
Hobi : ME NEJT.
Similar topics
» Shaqiri: Ishte ndeshje emocionale
» Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
» Bletët vënë në rrezik një ndeshje futbolli (Video)
» Maltezi vuri bast 1 euro, gjeti 19 ndeshje dhe fitoi 700 mijë euro!
» Vetëtima, ja si ndodh
» Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
» Bletët vënë në rrezik një ndeshje futbolli (Video)
» Maltezi vuri bast 1 euro, gjeti 19 ndeshje dhe fitoi 700 mijë euro!
» Vetëtima, ja si ndodh
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi