Më mirë në burg se te gruaja
2 posters
Faqja 1 e 1
Një sicilian i cili nuk kishte dëshiruar të kalonte natën festive të ndërrimit të moteve bashkë me gruan e tij – kishte hyrë në stacionin e policisë, duke kërkuar nga policët të arrestonin atë.
35-vjeçarit anonim, policia i kishte thënë se nuk mund ta arrestonin pasi që ai nuk kishte bërë gjë të keqe. Kështu, ai nuk kishte pritur shumë, kishte shkuar në një kioskë të afërt, i armatosur me thikë, e kishte kërcënuar shitësin – të cilit ia kishte ‘rrëmbyer” ca çokollata dhe një pako çamçakëz, dhe i qetë kishte pritur ardhjen e policisë.
Natyrisht, policia ia kishte plotësuar dëshirën – kishte ardhur dhe arrestuar atë.
Një rast i ngjashëm kishte ndodhur edhe para disa muajsh po në Sicili – kur Santo Gambini, i cili ishte liruar nga burgu dhe pjesën e mbetur të dënimit duhej të vuante në burg shtëpiak – kishte kërkuar nga autoritetet ta kthenin në burg, sepse aty i dukej më mirë sesa në shtëpi më bashkëshorten e tij.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Më mirë në burg se te gruaja
mir ja ka bo.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gruaja vampire” dhe “burri kanibal” dashurohen ne burg
» Më mirë në burg sesa i martuar
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
» Më mirë në burg sesa i martuar
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi