Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bora bllokon akset nacionale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bora bllokon akset nacionale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bora bllokon akset nacionale

Shko poshtë

Bora bllokon akset nacionale Empty Bora bllokon akset nacionale

Mesazh nga Binni Sun 31 Jan 2010 - 0:37

Bora bllokon akset nacionale Bora-puke

Reshjet e debores dhe temperaturat e uleta vazhdojne te mbajne te izoluar Verilindjen e vendit.

Ne Qarkun e Kukesit, i ftohti polar qe zgjat qe prej disa ditesh ka krijuar veshtiresi ne qarkullimin e automjeteve.

Aksi kombetar Kukes-Tirane, ka qene i kalueshem, por ne disa segmente te tij, si ne: Kalimash, Shen Meri dhe Qafe Shllak po punojne disa borepastruese dhe po hidhet kripe dhe skorie.

Ne disa komuna te zonave te thella dhe fshatra te veçante kalimi i mjeteve motorike ka qene i pamundur, por sipas burimeve nga prefektura po punohet per hapjen e rrugeve me ane te fadromave te firmave kontraktore per kete qellim.

Nderkaq, raportohen veshtiresi ne kalimin e rrugeve te komunave: Arrni, Kalis, Zapod, Gryka e Çajes etj.

Nderkaq, reshjet e debores dhe ulja e temperaturave, ka shkaktuar nderprerjen e punes se minatoreve, ne galerite e pjeses jugore te Minieres se Bulqizes.

Prej dy ditesh, policia ka bllokuar levizjen e automjeteve per transportin e minatoreve ne galerite private te kromit, “ne Zonen D”, te kesaj miniere.

Shkak per kete bllokim ka qene bllokimi i rruges nga reshjet e bores dhe pranise se akullit ne te. Keshtu, rreth 22 shoqeri private te vogla te shfrytezimit te galerive ne kete zone te minieres, kane mbetur pa pune.

Po keshtu ka pasur reduktime te punes edhe ne “Rrugen e Arbrit”, loti i dyte, segmenti Bulqize-Ura e Vashes, ku burime afer firmes ndertuese konfirmojne se shkak kryesor per reduktimin e punes jane bere temperaturat e uleta.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi