Politikanët e trashë janë më të popullarizuar
2 posters
Faqja 1 e 1
Politikanët e trashë janë më të popullarizuar
Një studim i bërë në Universitetin e Misurit, ka bërë të ditur se elektorati i shteteve perëndimore ka më shumë besim te politikanët e majmë sesa te ata shtathedhur.
Ky hulumtim, i drejtuar nga dr. Elizabeth Miller, ka treguar tendencën e elektoratit në shtetet perëndimore që votat e tyre t’ua japin politikanëve korpulentë.
Pamja fizike, sipas këtij studimi, i jep peshë shumë më të madhe një politikani sesa që mendojnë sociologët dhe kandidatët politikë, ka thënë dr.Miller.
Në këtë hulumtim kanë marrë pjesë 120 vullnetarë, detyra e të cilëve ishte të deklarohen për disa politikanë fiktivë – fotografitë e të cilëve janë retushuar.
Politikanët kishin marrë 10% më shumë vota në fotografitë ku ishin paraqitur korpulentë dhe me peshë me të madhe sesa në fotografitë reale të tyre.
Miller shpjegon se, sipas gjykimit të shoqërisë perëndimore, një person i trashë karakterizohet si më i ndershëm dhe më i besueshëm sesa një person vital.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Politikanët e trashë janë më të popullarizuar
po gjoja keto dijn ta qeverisin vendin prandaj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Perse neper takime politike dhe ne syt e popullit, politikanet tane shahen e grinden me njeri tjetrin, kur ne te vertete jane miq e shok te ngusht?!
» Politikani peruan i popullarizuar te gratë
» “Ezeli” më i popullarizuar se Liga e Kampionëve?
» Këto janë vajzat e ëmbla që tani janë joshëse (Foto)
» Operohet njeriu më i trashë në botë
» Politikani peruan i popullarizuar te gratë
» “Ezeli” më i popullarizuar se Liga e Kampionëve?
» Këto janë vajzat e ëmbla që tani janë joshëse (Foto)
» Operohet njeriu më i trashë në botë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi