Kosove,Kuvendi strategji per veriun e Kosoves
Faqja 1 e 1
Kosove,Kuvendi strategji per veriun e Kosoves
Sipas kërkesës së Grupit Parlamentar të LDD-së, Kuvendi i Kosovës mblidhet sot në një seancë plenare për të debatuar vetëm për zbatimin e kushtetutshmërisë në pjesën veriore të vendit si dhe për praninë e strukturave të pushtetit të Serbisë në territorin e Republikës së Kosovës.
Pas debatit pritet që Kuvendi të dalë me një qëndrim, qoftë rekomandime, qoftë deklaratë. Propozuesi i debatit, Lidhja Demokratike e Dardanisë, më herët ka ofruar një dokument apo një si rezolutë për të cilën do të merreshin vesh grupet parlamentare në fund të debatit.
Qeveria e Kosovës në bashkëpunim me ICO-në ka hartuar një strategji për zbatimin e kushtetutshmërisë në veri të Mitrovicës
Pas debatit pritet që Kuvendi të dalë me një qëndrim, qoftë rekomandime, qoftë deklaratë. Propozuesi i debatit, Lidhja Demokratike e Dardanisë, më herët ka ofruar një dokument apo një si rezolutë për të cilën do të merreshin vesh grupet parlamentare në fund të debatit.
Qeveria e Kosovës në bashkëpunim me ICO-në ka hartuar një strategji për zbatimin e kushtetutshmërisë në veri të Mitrovicës
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës
» Kosovë, në shkurt plani për veriun
» Gati plani për veriun!
» Kuvendi debaton zbatimin e kushtetueshmërisë më 4 mars
» Strategjia për veriun do të fillojë të zbatohet shpejt
» Kosovë, në shkurt plani për veriun
» Gati plani për veriun!
» Kuvendi debaton zbatimin e kushtetueshmërisë më 4 mars
» Strategjia për veriun do të fillojë të zbatohet shpejt
Faqja 1 e 1