Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
"News of The World" demshperblen te pergjuarit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
"News of The World" demshperblen te pergjuarit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"News of The World" demshperblen te pergjuarit

Shko poshtë

"News of The World" demshperblen te pergjuarit Empty "News of The World" demshperblen te pergjuarit

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 2:47

"News of The World" demshperblen te pergjuarit Pergjimet-11_tn_19Skandali i te degjuarit ne menyre ilegale te mesazheve zanore ne celularet e personave VIP perfshi princin Williams, nga dy investigatore privat, te cilet punonin per llogari te tabloidit "News of The World" eshte akoma me i madh nga cfare mendohej.

Historia e ketij skandali qe ka tronditur median britanike u mesua ne Janar te vitit 2007, kur editori ceshtjeve mbreterore Clive Goodman u denua me kater muaj burg, se bashku me dy investigatore privat.

Steve Whittamore dhe Glenn Mulcaire i shisnin te dhena te siguruara ne menyre ilegale gazetes "News of The World".

Kjo gazete pagoi dje nje cmim goxha te kripur njerit prej publicisteve me te njohur ne Britani i quajtur Max Kliford.

Kliford ishte njeri prej prej atyre qindra personalitesh perfshi edhe ish-ministrin e brendshem David Blanket, te cilit i degjoheshin mesazhet zanore ne celular nga Steve ehittamore gjate nje periudhe kohore dyvjecare.

1 milion paund eshte shuma qe ka paguar kjo gazete publicistit Max Kliford i cili kishte siguruar nje dosje me te dhenat e nje hetimi qe inkriminonte akoma me shume gazetaret e Rupert Murdoc.

Per median britanike emri investigatorit privat Steve Whittamore nuk erdhi aspak si nje surprize kur ai u arrestua nga policia dhe me pas u denua nga nje gjykate londineze.

Nga nje hetim i zhvilluar ne vitin 2002 u zbulua se 305 gazetare nga pothuajse te gjitha gazetat e perditshme kombetare, ishin perfshire ne blerjen e te dhenave te siguruara ilegalisht nga Whittamore.

Ndersa ne vitin 2006 Komisioneri Britanik i informit beri publik nje raport ku thuhej se 19 gazetare te gazetes "News of The World" ne 182 raste kishin paguar Steve Whittamore per blerje informacioni.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi