Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Hapen portat e Vaut te Dejes People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Hapen portat e Vaut te Dejes People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hapen portat e Vaut te Dejes

Shko poshtë

Hapen portat e Vaut te Dejes Empty Hapen portat e Vaut te Dejes

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 2:54

Hapen portat e Vaut te Dejes Hidrocentrali-digaKESH hap portat e hidrocentralit te Vaut te Dejes. Ne liqenin e ketij hidrocentrali niveli i ujit ka arritur ne 75,19 meter ndersa prurjet jane 20 meter kub ne sekonde.

Kjo situate ka detyruar KESH qe te hape te merkuren ne darke portat e ketij hidrocentrali nga ku shkarkohen 300 meter kub uje ne sekonde.

Ne Fierze niveli i ujit eshte 293,75 meter ndersa prurjet jane 500 meter kub ne sekonde. Ne hidrocentralin e Komanit niveli i ujit ka arritur ne 170,5 meter nga 175 qe eshte niveli maksimal i lejuar.

Prurjet ne kete hidrocentral jane 110 meter kub ne sekonde. Aktualisht KESH-i nuk ka marre vendim nese do te hape edhe portat e Fierzes dhe te Komanit, por deklaron se gjendja eshte nen kontroll dhe situata eshte e qete.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi