Rrufe në Vaun e Dejës, Shqipëria 40 minuta pa drita
Faqja 1 e 1
Rrufe në Vaun e Dejës, Shqipëria 40 minuta pa drita
Rreth orës 21 të ditës së martë Shqipëria pëson “black out” elektrik. I gjithë territori i vendit zhytet në errësirë për rreth 40 minuta.
Për shkak të mungesës së energjisë elektrike shkëputet totalisht komunikimi telefonik ndërkohë energjia mungon edhe në portin më të madh të vendit, në Durrës.
OSSH njoftoi se shkak i defektit u bë një rrufe që goditi Vaun e Dejës duke shkaktuar një efekt zinxhir çka solli shkëputjen e linjës së Malit te Zi.
Një "black out" i tillë ka ndodhur për herë të fundit, në shkurt të vitit të kaluar, kohë kur Shqipëria kishte kuota tepër të larta të importit të energjisë.
Për shkak të mungesës së energjisë elektrike shkëputet totalisht komunikimi telefonik ndërkohë energjia mungon edhe në portin më të madh të vendit, në Durrës.
OSSH njoftoi se shkak i defektit u bë një rrufe që goditi Vaun e Dejës duke shkaktuar një efekt zinxhir çka solli shkëputjen e linjës së Malit te Zi.
Një "black out" i tillë ka ndodhur për herë të fundit, në shkurt të vitit të kaluar, kohë kur Shqipëria kishte kuota tepër të larta të importit të energjisë.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Hapen portat e Vaut te Dejes
» Stuhia lë pa drita Kukësin dhe Tropojën
» Tirana më në fund do të ketë 24 orë ujë dhe drita
» mir se erdhe DRITA
» Cfare eshte Drita
» Stuhia lë pa drita Kukësin dhe Tropojën
» Tirana më në fund do të ketë 24 orë ujë dhe drita
» mir se erdhe DRITA
» Cfare eshte Drita
Faqja 1 e 1