Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës

Shko poshtë

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës Empty Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:50

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201155391_46752766_helena_two_exhib

document.getElementById('picGalleryNoScript_0').style.display = 'none';

Në galerinë Proud në Londër është hapur një ekspozitë fotografish të mara nga Helena Christensen në fshatin Pacchanta të Perusë, për të dokumentuar ndryshimet e klimës. Modelja, nëna e të cilës është nga Peruja tha për BBC-në se "një pjesë e mirë e historisë" mund të humbasë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës Empty Re: Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:51

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201156182_46752767_reforestation_76

document.getElementById('picGalleryNoScript_1').style.display = 'none';

Ekspozita e saj "Kolaps" e realizuar në bashkëpunim me organizatën bamirëse Oxfam, ka për qëllim të nxjerrë në pah "njerëzit që vuajnë nga mungesa e ushqimit dhe ujit në kushtet e rritjes së temperaturave, ndryshimit të stinëve dhe shkrirjes së akullnajave."
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës Empty Re: Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201157593_46756532_houses_766

document.getElementById('picGalleryNoScript_2').style.display = 'none';

"Pacchanta është një fshat i vogël me një popullsi që në thelb vazhdon të jetojë siç ka jetuar 100 vjet më parë," thotë ajo. " Kur ne ju afruam fshatit, i përngjante një fshati irlandez - me ndërtesa të një stili të ftohtë e të papërshtatshëm për atë natyrë të mrekullueshme."
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201156483_46752768_wheelbarrow_766

document.getElementById('picGalleryNoScript_3').style.display = 'none';

"Ndërsa u afruam, fëmijët e vegjël dolën nga shtëpitë e tyre.Atyre ju pëlqente të fotografoheshin, duke u argëtuar e duke luajtur me njëri tjetrin. Dhe ata të gjithë hipën në një karrocë dore - një nga fëmijët më të mëdhenj po e shtynte karrocën përreth."
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:52

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201158294_46756533_llamas_766

document.getElementById('picGalleryNoScript_4').style.display = 'none';

Njerëzit në Pacchanta janë barinj dhe fermerë. Ata janë personat më të prekur nga ndryshimet e klimës sepse jeta e tyre varet shumë nga reshjet, rrjedhja dhe niveli u ujrave në lumë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:53

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201158294_46756533_llamas_766

document.getElementById('picGalleryNoScript_5').style.display = 'none';

"Për shumë vite malet perreth ishin të mbuluara me borë, por jo tani, kështuqë lumenjtë po thahen. Delet e llojit alpaka nuk kanë më ushqim për të ngrënë. Banorët vendas nuk mund të rrisin perime - për familjet e tyre por dhe për të fituar para."
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:53

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201158575_46757083_huarcapay._766jp

document.getElementById('picGalleryNoScript_6').style.display = 'none';

"Natyrisht, ujëvarat janë më të pakta dhe lumenjtë po thahen për shkak të shkrirjes së akullnajave. Jeta e tyre ka ndryshuar aq shumë saqë ata nuk kanë më ato burime të ardhurash ku janë mbështetur për vite".
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:54

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201200137_46752763_cusco_766

document.getElementById('picGalleryNoScript_7').style.display = 'none';

"Gruaja e fundit mban një fëmijë në shpinë. Por ajo në mes ka disa punime artizanati dhe këto janë burimi i vetëm i të ardhurave. Ata përdorin leshin e Alpakave për të bërë pëlhura, shalle dhe veshje të cilat ua shesin më pas turistëve.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:54

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201159366_46757123_pedro_766

document.getElementById('picGalleryNoScript_8').style.display = 'none';

"Ishte e mrekullueshme të shihje se sa e bukur është kjo kulturë. Jemi shumë pranë humbjes së kësaj pjese të historisë për shkak të rritjes së temperaturave. Atyre do t'ju duhet të zhvendosen nëpër qytete. Ata do t'i bashkangjiten rradhës së gjatë të të papunëve."
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu 11 Mar 2010 - 3:55

Ekspozitë e Helena Christensen për ndryshimet e klimës 200911201201559_46752765_helena_one_766

document.getElementById('picGalleryNoScript_9').style.display = 'none';

"Bashkë me pjesën tjetër të botës, unë shpresoj se udhëheqësit botërore në Konferencën e Kombeve të Bashkuara për Klimën në Kopenhagë do të marrin masa drastike. Gjëja më e rëndësishme është të ndalet lëshimi i dioksidit të karbonit në atmosferë."
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Anakonda Wed 15 Oct 2014 - 21:53

do i shoh ne google imazhet se ktu sdalin dot
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi