Shëndetësia, Obama “sherr” me gazetarin
Faqja 1 e 1
Shëndetësia, Obama “sherr” me gazetarin
Momente tensioni në një intervistë në “Fox News” ku Barack Obama ka mbrojtur reformën e vetë në shëndetësi.
Zgjedhja për t’iu drejtuar publikut të një televizioni konservator, që Shtëpia e Bardhë e konsideron armiqësor, është shndërruar në shkëmbime të ashpra batutash me drejtuesin e emisionit, Bret Baier, që ka ndërprerë shpesh përgjigjet e presidentit.
“Bret duhet të më lejosh të përfundoj përgjigjet, -ka protestuar Obama.- Unë përpiqem t’u përgjigjem pyetjeve dhe ti vazhdon të më ndërpresësh".
Zgjedhja për t’iu drejtuar publikut të një televizioni konservator, që Shtëpia e Bardhë e konsideron armiqësor, është shndërruar në shkëmbime të ashpra batutash me drejtuesin e emisionit, Bret Baier, që ka ndërprerë shpesh përgjigjet e presidentit.
“Bret duhet të më lejosh të përfundoj përgjigjet, -ka protestuar Obama.- Unë përpiqem t’u përgjigjem pyetjeve dhe ti vazhdon të më ndërpresësh".
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Shëndetësia pa para
» Korcë, sherr në zyrat e Omonia-s
» “Shëndetësia me korrupsion, Ministria e Shëndetësisë organizatë partie”
» intervista e presidentit serrb BURIST TADIQ dhën per gazetarin kosovar BATON HAXHIU
» Sherr mes dy policëve për një vajzë
» Korcë, sherr në zyrat e Omonia-s
» “Shëndetësia me korrupsion, Ministria e Shëndetësisë organizatë partie”
» intervista e presidentit serrb BURIST TADIQ dhën per gazetarin kosovar BATON HAXHIU
» Sherr mes dy policëve për një vajzë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi