Sherr mes dy policëve për një vajzë
5 posters
Faqja 1 e 1
Sherr mes dy policëve për një vajzë
Dy efektivë policie u grindën me njëri-tjetrin dhe njëri prej tyre mbeti i plagosur.
Dy të rinjtë nisën të grindeshin në rrjetin social Facebook, për një vajzë, dhe më pas grindja degjeneroi në konfrontim fizik mes tyre, raportoi AS.
Policia tha se “shkak i sherrit në rrjetin social ka qëne një vajzë me të cilën dy oficerët e policisë Florenc.H dhe Rigels., i komunikonin njëheresh dhe më tej ata i kanë kërkuar njëri-tjetrit me sms që mos të merren më me vajzën në fjale, madje njëri prej tyre pretendonte se e kishte të dashur.”
Grindja vazhdoi në sheshin Avni Rustemi, ku oficeri Rigels.I i mori kolegut armën dhe e goditi me tytën e saj në pjesën e prapme të kokës duke i shkaktuar dëmtime të rënda.
Oficeri i plagosur u dërgua menjëherë në spital dhe ndodhet jashte rrezikut për jetën. Kolegu i tij agresor ndiqet në gjendje të lirë.
Dy të rinjtë nisën të grindeshin në rrjetin social Facebook, për një vajzë, dhe më pas grindja degjeneroi në konfrontim fizik mes tyre, raportoi AS.
Policia tha se “shkak i sherrit në rrjetin social ka qëne një vajzë me të cilën dy oficerët e policisë Florenc.H dhe Rigels., i komunikonin njëheresh dhe më tej ata i kanë kërkuar njëri-tjetrit me sms që mos të merren më me vajzën në fjale, madje njëri prej tyre pretendonte se e kishte të dashur.”
Grindja vazhdoi në sheshin Avni Rustemi, ku oficeri Rigels.I i mori kolegut armën dhe e goditi me tytën e saj në pjesën e prapme të kokës duke i shkaktuar dëmtime të rënda.
Oficeri i plagosur u dërgua menjëherë në spital dhe ndodhet jashte rrezikut për jetën. Kolegu i tij agresor ndiqet në gjendje të lirë.
Re: Sherr mes dy policëve për një vajzë
hajde gallate policesh hajde hahahahaha
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Hahahahahahahhahaha
E forte!!!
Teksa lexova tekstin me erdhi ndermend nje shkrim per te qeshur.
Ne nje supermarket te madh pronari kish vene nje papagall ne porte,edhe ai pershendet nje per nje te gjithe klientet ,por sa here qe polici frekuentonte supermarketin papagalli e shante duke i thene.
''O polic do ta,,,,,,,,,,,,,,,,,.
Kjo vazhdoi kohe te tera,edhe polici shkoi e u ankua te pronari.
Pronari teksa degjoi ankesen iu drejtua papagallit edhe i tha.
Degjome,nqs do e ofendosh serish policin do ti shkul te gjitha puplat.
Te nesermen polici shkoi ne supermarket,edhe papagalli zuri mend edhe nuk e ofendoi,por vec i thoshte.
''O POLIC E DI TI!!
'O POLIC E DI TI!!
E forte!!!
Teksa lexova tekstin me erdhi ndermend nje shkrim per te qeshur.
Ne nje supermarket te madh pronari kish vene nje papagall ne porte,edhe ai pershendet nje per nje te gjithe klientet ,por sa here qe polici frekuentonte supermarketin papagalli e shante duke i thene.
''O polic do ta,,,,,,,,,,,,,,,,,.
Kjo vazhdoi kohe te tera,edhe polici shkoi e u ankua te pronari.
Pronari teksa degjoi ankesen iu drejtua papagallit edhe i tha.
Degjome,nqs do e ofendosh serish policin do ti shkul te gjitha puplat.
Te nesermen polici shkoi ne supermarket,edhe papagalli zuri mend edhe nuk e ofendoi,por vec i thoshte.
''O POLIC E DI TI!!
'O POLIC E DI TI!!
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
e shihni se c'te bejne femrat ne facebook... nuk i zihet bese..
po sikur ajo "goca" qe ka fut ne sherr policat te jete me vertet mashkull?
po sikur ajo "goca" qe ka fut ne sherr policat te jete me vertet mashkull?
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Similar topics
» Sherr për një vajzë, plagosen tre shqiptarë në Itali.
» Sherr me armë për një vajzë në qendër të Tiranës
» Arvizu, vlerësim ndaj tre policëve shqiptarë
» Rryshfet për vulat në pasaporta, pranga 2 policëve të Kakavijës
» Shëndetësia, Obama “sherr” me gazetarin
» Sherr me armë për një vajzë në qendër të Tiranës
» Arvizu, vlerësim ndaj tre policëve shqiptarë
» Rryshfet për vulat në pasaporta, pranga 2 policëve të Kakavijës
» Shëndetësia, Obama “sherr” me gazetarin
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi