Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kinë, ish-mjeku vret me thikë 8 fëmijë në shkollë, 5 të plagosur People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kinë, ish-mjeku vret me thikë 8 fëmijë në shkollë, 5 të plagosur People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kinë, ish-mjeku vret me thikë 8 fëmijë në shkollë, 5 të plagosur

Shko poshtë

Kinë, ish-mjeku vret me thikë 8 fëmijë në shkollë, 5 të plagosur Empty Kinë, ish-mjeku vret me thikë 8 fëmijë në shkollë, 5 të plagosur

Mesazh nga Vizitor Tue 23 Mar 2010 - 3:39

KINE – Një ish-mjek, vrau tetë fëmijë dhe plagosi pesë të tjerë në një shkollë. Lajmi është bërë i ditur nga burime të policisë kineze.
Sipas tyre, ngjarja ka ndodhur në një shkollë në Lindje të vendit.
Pesë fëmijët e plagosur me thikë u dërguan menjëherë në spital për ndihmën e parë ndërsa agjentët e policisë filluan hetimet mbi masakrën.
Vrasësi mësohet se ka hyrë forcërisht në shkollë dhe më pas ka qëlluar me thikë tetë fëmijë, duke i lënë të vdekur në vend. Ai sulmoi edhe pesë të mitur të tjerë të pafajshëm.
Ngjarja besohet se është një krim-protestë i mjekut i cili ishte shkarkuar nga detyra pak kohë më parë. Pas shkarkimit dyshohet se ish-mjeku ka pësuar tronditje psikike dhe çrregullime mendore. Ai është arrestuar.
Policia konfirmoi pak më parë se masakra ka ndodhur në qytetin Nanping. Krimi u regjistrua zyrtarisht në polici, sot në ora 7:20 minuta vetëm pak çaste para se të hapejprocesi i mësimit.
Menjëherë pas ngjarjes, autoritetet shtetërore urdhëruan mbylljen e të gjitha shkollave.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi