Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ka vdekur njeriu me floket me te gjata ne bote. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ka vdekur njeriu me floket me te gjata ne bote. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ka vdekur njeriu me floket me te gjata ne bote.

Shko poshtë

Ka vdekur njeriu me floket me te gjata ne bote. Empty Ka vdekur njeriu me floket me te gjata ne bote.

Mesazh nga xhylianna Mon 29 Mar 2010 - 23:28

Vijetnamezi Tran Van Hay, 79 vjec, i cili ka ndërruar jete këtë jave, me siguri se ka pasur flokët me te gjate ne bote, e flokët e tij kane qene te gjate 6,8 metra.
Gjatësia e sakte e flokëve te tij te pa lara ne vitin 2006 ka qene 6,2 metra.
Mirëpo zyrtarisht rekordin botëror për flokët me te gjate e mban nje kinez, flokët e te cilit ne vitin 2004 kane qene te gjate 5,6 metra.
Gruaja e tij ka thënë se bashkëshorti saj nuk i ka prere flokët 50 vjet pasi qe shpesh i ka ndodhur qe gjate qethjes te ndihet keq.
Mediet kane bere te ditur se kinezi ne fjale jeton me një jete te thjeshte, por flokët e tij te gjate ia vështirësojnë jetën. Gjate ditës flokët e tij te mbështjellur me shami duken si një top i basketbollit.
xhylianna
xhylianna
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 56
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi