Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mbeturina përgjatë rrugës Vlorë-Fier People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mbeturina përgjatë rrugës Vlorë-Fier People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mbeturina përgjatë rrugës Vlorë-Fier

Shko poshtë

Mbeturina përgjatë rrugës Vlorë-Fier Empty Mbeturina përgjatë rrugës Vlorë-Fier

Mesazh nga Vizitor Thu 1 Apr 2010 - 4:18

Mbeturina përgjatë rrugës Vlorë-Fier Fier-rrugaMe qindra tonelata mbeturina hidhen cdo ditë përgjatë rrugës Vlorë-Fier. Banorë të zonës, pronarë lokalesh por edhe autoritete vendore kanë zgjedhur si vend për shkarkimin e mbeturinave urbane anët e rrugës e cila pas disa javësh duhet të jetë një nga akset kryesore që do presë turistët e huaj dhe vendas në zonën e bregdetit të jugut.

Në kilometrin e 10 të këtij aksi gjenden depozita për hedhjen e mbeturinave. Ne një gjatësi prej disa kilometrash në afërsi të fshatit Bestrovë dhe pikërisht tek Kodra e Ullinjve anët e rrugës janë të mbuluara nga mbetjet e inerteve si dhe të mbeturinave të ndryshme që hidhen pa kriter si natën ashtu dhe më mes të ditës.

Nje pjese e madhe e ketyre mbetjeve duket se vijne nga spitalet dhe qendrat shendetesore sepse duken qarte mbeturinat e hedhura. Institucionet përkatëse si nga komuna qëndër ashtu dhe nga bashkia e Vlorës nuk kanë marrë asnjë masë për heqjen e këtyre mbetjeve si dhe penalizimin e personave përgjegjës që ndotin përditë qytetin dhe bregdetin e Vlorës.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi