Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bulqizë, nis kontrolli i minierave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bulqizë, nis kontrolli i minierave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulqizë, nis kontrolli i minierave

Shko poshtë

Bulqizë, nis kontrolli i minierave Empty Bulqizë, nis kontrolli i minierave

Mesazh nga Vizitor Thu 8 Apr 2010 - 2:34

Bulqizë, nis kontrolli i minierave BulqizzzNjë grup prej 3 ekspertësh që përbëjnë task forcën e ngritur nga prefekti i Dibrës kanë nisur sot kontrollet në zonen D të minierave të kromit në Bulqizë.

Ata po kontrollojnë për firmat që shfrytëzojne galeritë në mënyrë të jashtligjshme, për kushtet e sigurisë në punë, për sigurimin e minatorëve apo shfrytëzimin e punës së të miturve. Task Forca e ngritur në 18 mars u njoftua se do të përbëhej nga 15 persona që do të bënin kontrolle dhe që do mbështeteshin nga policia e rendit, por në galeritë e kromit janë paraqitur vetëm tre zyrtarë, ata janë nënprefekti i Bulqizës, Inspektori i Zyrës së Tatim Taksave dhe Inspektori i Zyrës së Punës.
Ende nuk ka ndonje raport te rasteve te kapura me shkelje, raste qe u permenden pothuajse nga te gjithe drejtuesit e institucioneve shteterore ne qarkun e Dibres.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi