Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kushtetuta, bazë e të drejtave dhe i lirive të të gjithë qytetarëve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kushtetuta, bazë e të drejtave dhe i lirive të të gjithë qytetarëve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kushtetuta, bazë e të drejtave dhe i lirive të të gjithë qytetarëve

Shko poshtë

Kushtetuta, bazë e të drejtave dhe i lirive të të gjithë qytetarëve Empty Kushtetuta, bazë e të drejtave dhe i lirive të të gjithë qytetarëve

Mesazh nga Alberti Thu 8 Apr 2010 - 22:29

Kushtetuta, bazë e të drejtave dhe i lirive të të gjithë qytetarëve F.0408183249679_m

Me rastin e dyvjetorit të Kushtetutës së Republikës, presidenti Sejdiu organizoi një pritje për ambasadorët e akredituar në Kosovë, përfaqësuesit e institucioneve ndërkombëtare, deputetët, ministrat dhe përfaqësuesit e jetës politike e shoqërore të vendit.
“Kushtetuta e Kosovës është garanti dhe fondamenti bazik i të drejtave dhe i lirive të të gjithë qytetarëve të vendit tonë, e cila i ka hapur kahet e zhvillimit të Republikës së Kosovës. Kushtetuta është tapi e Kosovës”, theksoi Sejdiu, duke vlerësuar rëndësinë e miratimit të aktit më të lartë juridik të vendit tonë si akt historik, i cili shpreh vullnetin e popullit të Kosovës.
Sejdiu tha se Kushtetuta e vendit është garanci për fjalën e lirë, lëvizjen e lirë, formulë për sundimin e ligjit dhe zhvillimin e lirë të vendit në të gjitha fushat.
Kushtetuta e miratuar dhe veprimet e institucioneve të Kosovës për zbatimin e saj, kanë dëshmuar se Kosova e ka mbajtur fjalën e saj që Plani i Ahtisaarit të zbatohet në përpikëri.
Sipas Presidentit Sejdiu, procesi i hartimit të Kushtetutës ka dëshmuar bashkëpunimin e fuqishëm në mes Kosovës dhe miqve ndërkombëtarë dhe se do të ketë mbështetjen e popullit të Kosovës dhe të miqve të Kosovës.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: