Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sejdiu kërkon njohje nga Sllovakia People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sejdiu kërkon njohje nga Sllovakia People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sejdiu kërkon njohje nga Sllovakia

Shko poshtë

Sejdiu kërkon njohje nga Sllovakia Empty Sejdiu kërkon njohje nga Sllovakia

Mesazh nga Alberti Thu 8 Apr 2010 - 22:30

Sejdiu kërkon njohje nga Sllovakia F.0408185414880_m

Presidenti Fatmir Sejdiu u takua me ministrin e Jashtëm të Sllovakisë, Miroslav Lajcak, të cilit, edhe një here, ia përsëriti kërkesën e Kosovës për njohje nga Sllovakia.
Duke folur për të arriturat dhe sfidat që ka pasur Kosova gjatë dy viteve të pavarësisë, Sejdiu theksoi se në Kosovë është ndërtuar një realitet pozitiv që ka kontribuar në rritjen e stabilitetit dhe paqes në rajon, kurse rrota e historisë nuk mund të ndalet e as të kthehet prapa.
Veç të tjerash, Sejdiu e njoftoi ministrin Lajcak për përpjekjet dhe të arriturat e institucioneve të Kosovës për integrimin e pakicave, si dhe për obstruksionet e Serbisë, e cila po i mban peng qytetarët serbë të Kosovës duke i ushqyer ata me iluzione dhe duke mbështetur strukturat paralele.
Presidenti i vendit edhe një herë theksoi bashkëpunimin e shkëlqyeshëm që Kosova ka me shtetet e tjera të rajonit dhe gatishmërinë e saj për pjesëmarrje në forume rajonale dhe ndërkombëtare në baza të barabarta me shtetet e tjera.
Nga ana e tij, ministri Lajcak theksoi rëndësinë e bashkëpunimit rajonal dhe shprehu interesimin e Sllovakisë për bashkëpunim të gjithanshëm me Kosovën dhe në veçanti në fusha që do të lehtësonin jetën e qytetarëve të të dy vendeve. Ai shtoi se pajtohet që rasti i Kosovës është sui generis dhe nuk mund të shfrytëzohet si precedent për asnjë vend tjetër.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: