Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Berat, përdhunon fqinjin e mitur, arrestohet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Berat, përdhunon fqinjin e mitur, arrestohet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Berat, përdhunon fqinjin e mitur, arrestohet

Shko poshtë

Berat, përdhunon fqinjin e mitur, arrestohet Empty Berat, përdhunon fqinjin e mitur, arrestohet

Mesazh nga Vizitor Mon 12 Apr 2010 - 3:01

Berat, përdhunon fqinjin e mitur, arrestohet Berati-2Kryen marrëdhënie seksuale me dhunë me fqinjin e mitur, prangoset nga policia 26-vjeçari nga Berati.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës, por rasti është denoncuar në polici paraditen e së dielës, çka solli më pas edhe arrestimin e autorit të dyshuar të kryerjes së marrëdhënieve homoseksuale me një të mitur.

Burime zyrtare të Policisë së Beratit bëjnë të ditur se rreth orës 14:00 të së dielës është ndaluar Edison Hoxhallari, 26 vjeç, lindur dhe banues në lagjen periferike “Uznovë”, të këtij qyteti.

Të njëjtat burime saktësojnë se ndalimi i të riut është bërë pasi rreth orës 20:00 të mbrëmjes së të shtunës dyshohet e ka kryer marrëdhënie seksuale me 12-vjeçarin R.E., banor i së njëjtës lagje.

I mituri i ka rrëfyer gjithçka familjarëve, të cilët mëngjesin e së dielës kanë shkuar në polici për të denoncuar komshiun e tyre.

Ekspertët e policisë kanë nisur hetimet, çka solli dhe prangosjen e 26-vjeçarit.

Ai është ndaluar në banesë, ndërkohë që mësohet se nuk ka pranuar të ketë dhunuar të miturin.

Pritet të zhvillohet vizita mjekoligjore, ndërsa materialet i kaluan prokurorisë së rrethit për hetime të mëtejshme.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi