9 planetë kundër yjeve të tyre
Faqja 1 e 1
9 planetë kundër yjeve të tyre
Nëntë nga 452 planetët e jashtëm të sistemit tonë diellor rrotullohen në kah të kundërt me kahun e rrotullimit të yllit të tyre.
Zbulimi u publikua në kuadër të kongresit britanik të astronomisë. Planetet e sapozbuluar kryejnë levizjet ndryshe nga 8 planetët e sistemit tonë diellor, të cilët rrotullohen më të njëjtin kah me diellin e tyre.
Sipas shkencëtarëve britanikë të mbledhur në kongres në Gllasgou të Skocisë, zbulimi mund të revolucianizojë teoritë aktuale të përbërjes së planeteve.
Zbulimi u publikua në kuadër të kongresit britanik të astronomisë. Planetet e sapozbuluar kryejnë levizjet ndryshe nga 8 planetët e sistemit tonë diellor, të cilët rrotullohen më të njëjtin kah me diellin e tyre.
Sipas shkencëtarëve britanikë të mbledhur në kongres në Gllasgou të Skocisë, zbulimi mund të revolucianizojë teoritë aktuale të përbërjes së planeteve.
Vizitor- Vizitor
Re: 9 planetë kundër yjeve të tyre
teper e habitshme me then te drejtenVizitor shkruajti:Nëntë nga 452 planetët e jashtëm të sistemit tonë diellor rrotullohen në kah të kundërt me kahun e rrotullimit të yllit të tyre.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Takat e larta, shpiket pilula kundër dhimbjeve prej tyre
» Milani kundër Barcës – Reali kundër Unitedit
» Mendja kundër zemrës - Zemra kundër mendjes (?!)
» Ndeshja e yjeve ne Kosove
» Zbulohet ekzistenca dhe “shëndoshja” e yjeve “Përbindësha”
» Milani kundër Barcës – Reali kundër Unitedit
» Mendja kundër zemrës - Zemra kundër mendjes (?!)
» Ndeshja e yjeve ne Kosove
» Zbulohet ekzistenca dhe “shëndoshja” e yjeve “Përbindësha”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi