Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
KiE i shqetësuar për krizën politike People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
KiE i shqetësuar për krizën politike People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KiE i shqetësuar për krizën politike

Shko poshtë

KiE i shqetësuar për krizën politike Empty KiE i shqetësuar për krizën politike

Mesazh nga Vizitor Mon 26 Apr 2010 - 1:40

KiE i shqetësuar për krizën politike Parlamenti-europianZyra e Asamblesë Parlamentare e Këshillit të Evropës në një deklaratë është shprehur e shqetësuar për krizën politike në Shqipëri.

“Zyra e Asamblesë parlamentare e Këshillit të Evropës është e shqetësuar rreth krizës politike në Shqipëri pas zgjedhjeve parlamentare të qershorit 2009”, thuhet në komunikatë.

“Zyra e Asamblesë u bën thirrje liderëve politikë të rifillojnë dialogun në Parlament… Të gjitha forcat politike duhet të marrin pjesë në mënyrë aktive në punimet e parlamentit. Funksionimi në mënyrë demokratike i institucioneve të një shteti duhet të fillojë pa asnjë vonesë, në mënyrë që të vijohet me reformat urgjente të nevojshme për integrimin evropian të vendit”, thuhet në dokument.

“Byroja përsërit shqyrtimin nga Gjykata Kushtetuese të mundësisë për të kërkuar mendimin e Komisionit të Venecias në lidhje me fushëveprimin e komisionit hetimor për zgjedhjet, në veçanti lidhur me çështjen e rihapjes së kutive të votimit”, thekson deklarata.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi