Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë

2 posters

Shko poshtë

Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë Empty Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë

Mesazh nga Aristogata Tue 11 May 2010 - 7:24

Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë Shkolle-elbasan1

Elbasan – Policia e Elbasanit ka dhënë sqarimet për ngjarjen e ndodhur sot në mëngjes në një shkollë publike, ky mbeti e vrarë një vajzë dhe një tjetër u vetëvra.
"Vrasja e dyfishtë e ndodhur sot në një shkollë të Elbasanit ka ndodhur për motive xhelozie", bëri të ditur policia e Elbasanit. Shtetasi Endrit Llambraj ka hyrë në shkollë i armatosur dhe më pas në klasën e vajzës.

Pasi kërcënoi nxënësit e klasës të dilnin përjashta, ai qëlloi me tre plumba në drejtim të 20 vjeçares Gerta Bahja, e cila gjeti vdekjen e menjëhershme. Pas këtij akti, siç tregon, "i riu është larguar me vrap, duke kundërshtuar edhe uniformat blu të cilët i bënin thirrje për t’u dorëzuar.

Shumë pranë varrezave publike, 19-të vjeçari vrau veten me një plumb në kokë". Nxënësit e vitit të IV-ët, tregojnë se 20-vjeçarja, Gerta Bahja, ishte njohur rastësisht me të riun nga Vlora, gjatë një ekskursioni.

Ai kishte tentuar të bisedonte me të dhe të njiheshin, por vajza nuk kishte pranuar dhe kishte refuzuar disa herë telefonatat e të riut". Ndërsa policia konfirmon se shkolla e mesme "Mahir Domi" ruhet 24 orë me roje, por i riu gjeti momentin e përfundimit të orës së parë të mësimit për të hyrë në shkollë si nxënës i saj.
Aristogata
Aristogata
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : made in albania
Postime Postime : 47912
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/03/2009
Mosha Mosha : 32
Hobi Hobi : poezia

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë Empty Re: Elbasan, policia sqaron vrasjen në shkollë

Mesazh nga Alberti Tue 11 May 2010 - 9:38

Një ngjarje e rëndë ka tronditur mëngjesin e sotëm qytetin e Elbasanit, ku një vajzë 18 vjecare është ekzekutuar me armë zjarri në mes të klasës.
Lajmin e bëjnë të ditur burime policore lokale, sipas të cilave ngjarja e rëndë ka ndodhur në gjimnazin “Mahir Domi”.

Sipas burimeve, në vendngjarje kanë mbërritur agjentët e anti-krimit, të cilët pas hetimeve të para kanë arritur të gjejnë vendndodhjen e autorit, i cili pas krimit ka vrarë veten.

Burimet shtojnë më tej se agjentët e policisë po hetojnë për të zbardhur rrethanat e ngjarjes.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: