Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Apple humbet një tjetër prototip të iPhone People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Apple humbet një tjetër prototip të iPhone People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Apple humbet një tjetër prototip të iPhone

Shko poshtë

Apple humbet një tjetër prototip të iPhone Empty Apple humbet një tjetër prototip të iPhone

Mesazh nga L!nndy' Wed 12 May 2010 - 23:07

Apple humbet një tjetër prototip të iPhone Thumbnail.php?file=iphone_4g_314566341
Muajin që shkoi Gizmodo arriti që të kap në duar një prototip të gjeneratës së ardhshme të iPhone, apo ndryshe si po njihet iPhone 4G, dhe me këtë rast u shkaktua mjaft zhurmë në internet, e Apple ishte më e pakënaqura në këtë përzierje.
Tani duket se një prototip tjetër iPhone 4G është paraqitur në internet, dhe ky duket se është një version më i ri sesa ai që kemi parë kohë më parë.

Një ueb faqe vietnameze e quajtur Taoviet ka postuar imazhe të prototipit të ri të iPhone, padyshim një model më i ri sesa ai që kemi parë, dhe siç mund të shihet, ky ka të shkruar në shpinë 16GB. Ata madje e kanë copëtuar pajisjen për të paraqitur edhe procesorin e brenduar nga Apple.

Sot gjithashtu është paraqitur edhe një video, ku shihet se porti për SIM kartelë është anash mbështjellësit të pajisjes dhe madhësia e iPhone 4G duket se është mjaft e ngjashme me gjeneratën e tanishme 3GS.
MacRumours thekson se celularit është blerë në SHBA nga një biznesmen Vietnamez, dhe Taoviet thekson se ka të tjerë në tregun e zi, që shkojnë diku për një çmim prej 4.000 dollarësh.
L!nndy'
L!nndy'
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : n'Matiqan
Postime Postime : 160
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 06/05/2010
Hobi Hobi : Design

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics