Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Eksportuesit kërkojnë lehtësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Eksportuesit kërkojnë lehtësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eksportuesit kërkojnë lehtësi

Shko poshtë

Eksportuesit kërkojnë lehtësi Empty Eksportuesit kërkojnë lehtësi

Mesazh nga Vizitor Sat 5 Jun 2010 - 6:41

Eksportuesit kërkojnë lehtësi Prifti5Biznesi i fasonistëve dhe shoqata e eksportuesve i kërkojnë qeverisë lehtësi fiskale për të përballuar pasojën e krizës ekonomike. Në një takim me ministrin e Ekonomisë Prifti dhe zëvendëskryeminitrin Meta ekspotuesit kërkuan heqjen e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar për makineritë dhe pajisjet.

“Nëse futen makineritë dhe pajisjet nuk paguhej në doganë, kjo skemë u ndryshua dhe tani duhet të paguhet TVSH-ja. Kjo TVSH duhet tw kalojw pwr biznesin”, është shprehur Alban Zusi, eksportues.

Ministri i Ekonomisë premtoi se propozimet e biznesit do të shqyrtohen, por do të jetë qeveria që do të vendosë.

“Disa nga çështjet janë të zgjidhshme si çështja e rimbursimit të TVSH-së. Mundet të bëjmë edhe faljen e kamat-vonesave”, theksoi Prifti.

Vetëm gjatë katër muajve të parë të këtij viti importi i makinerive dhe pajisve ka rënë 22 përqind krahasuar me një vit më parë, duke qenë një paralajmërim i madh për rënien e investimeve nga biznesi.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi