Fjalë e shkruar
2 posters
Faqja 1 e 1
Fjalë e shkruar
Unë shkruaj me gjakun tim
vdekjen e mbjell kufinjëve,
kushtrimin e mbaj në sqetull,
e betimin thellë në shpirt,
Atje ku hapen varre të reja,
mos më kërko mua listave në epitafe,
drita çlirimtare rrezon qiellin,
mbi nënshkrimet e martirëve,
Nga këngë e lahutës sillet guri i mullirit,
nën melodin e rrjedhës së lumit,
bukë e bardhë!
vdekjen e mbjell kufinjëve,
kushtrimin e mbaj në sqetull,
e betimin thellë në shpirt,
Atje ku hapen varre të reja,
mos më kërko mua listave në epitafe,
drita çlirimtare rrezon qiellin,
mbi nënshkrimet e martirëve,
Nga këngë e lahutës sillet guri i mullirit,
nën melodin e rrjedhës së lumit,
bukë e bardhë!
Re: Fjalë e shkruar
U jap dorën
shtrengueshem u jap doren, se ç'ndjeva një drithërim, nuk e di nëse ma kuptoni ne shpirt sinqeritetin ! nuk e di, ne zerin tim ne ndjeni vibrimin e nje kenge, qe buqet dhe zen vend mbi telat e fjaleve tuaja! nuk e di, në e dini, se KODIN e fjaleve tuaja veç unë e di! nuk e di, në e dini kur lexoj fjalet tuaja, mendimet me rriten, kufinjet shkurtohen, dhe horizonti mallor ngushtohet!nuk e di në e dini, se vizion i fjales tuaj me sjell atje, pran tek ju !
Ju lutem, mos largoni fjalet tuaja te kulluara nga sytë, që shohin si unë, se kam nje qiell respekt per ju, qe brenda zemres sime shtrihet.
shtrengueshem u jap doren, se ç'ndjeva një drithërim, nuk e di nëse ma kuptoni ne shpirt sinqeritetin ! nuk e di, ne zerin tim ne ndjeni vibrimin e nje kenge, qe buqet dhe zen vend mbi telat e fjaleve tuaja! nuk e di, në e dini, se KODIN e fjaleve tuaja veç unë e di! nuk e di, në e dini kur lexoj fjalet tuaja, mendimet me rriten, kufinjet shkurtohen, dhe horizonti mallor ngushtohet!nuk e di në e dini, se vizion i fjales tuaj me sjell atje, pran tek ju !
Ju lutem, mos largoni fjalet tuaja te kulluara nga sytë, që shohin si unë, se kam nje qiell respekt per ju, qe brenda zemres sime shtrihet.
Re: Fjalë e shkruar
Eshte teme e mire dhe duhet kultivuar per te sjell nje larushi temash me vlerë !
Gjakush Tana- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Gjithë jeten me libra
Postime : 3461
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/04/2009
Hobi : poezia, proza, drama
Similar topics
» Titulli apo tematika e poezis apo tregimit, qe keni shkruar se fundmi, apo qe jeni duke shkruar momentalisht...
» Me pak fjale ose me shume fjale
» Poezi shkruar nga një matematikan
» Kur’ani më i vogël i shkruar me dorë
» Ja “Letërsia e shkruar brenda telave me gjemba dhe përballë plumbave”
» Me pak fjale ose me shume fjale
» Poezi shkruar nga një matematikan
» Kur’ani më i vogël i shkruar me dorë
» Ja “Letërsia e shkruar brenda telave me gjemba dhe përballë plumbave”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi