Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
+30
Docteur
mona
Dori_sweet
Gjeto Gjetani
NEnSy47
tironse
Leo_uk
enis
T_o_n_i
Atin@
exploreri
Maksi
dajti modh
Selda
Arabela
Єямєℓiиdå
xhoni_bravo
Albert
Ermanda
pexha
Ariel
Prada
LaDescarada
remzi
Hera
Sergio
Tonii
Ambra
kasperi
WebMaster
34 posters
Faqja 4 e 4
Faqja 4 e 4 • 1, 2, 3, 4
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
First topic message reminder :
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli
Re: Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
mendoj se gjithe thuajse jane si ti elize nje femer qe pelqen nje mashkull duket dhe ske nevoje me prit thjesht duhet ti thuash se qa ke plan dhe kshu perfundimi bashke te dyte ska asnje gje te keqe ktuEliz shkruajti:me thene te drejten une do i jepja sinjale mashkullit qe e pelqej por hapin e pare sdo e beja vete kurre... kam cike tangerllik si natyre j per gje :p
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Re: Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
une jam per tradicionale qe nje mashkull duhet te shprehe ndjenjat i pari nqs nuk ka kurajo as per kete imagjino per te kerkuar dicka me intime
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
I adhuroj keto vajza qe kane guxim,jo frikacake si puna ime.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Nuk eshte Gabim Sepse tani jemi duke ecur para nuk duhet menduar gjithmone se eshte turp apo keq .Thjesht Femra mer guximin
po eshte shume gabim madje,nje femer me autoritet dhe dinjitet nuk duhet ta beje kete,sepse mashkulli si mashkull qe eshte perfiton nga situata,dhe formon ate "lulen mos me prek se rregullat i beje vete",qe asnje femer nuk do e deshironte!
Gladiola- I/e Regjistruar
- Postime : 1230
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/04/2012
Mosha : 35
behu trime dhe ti :|jetmira shkruajti:I adhuroj keto vajza qe kane guxim,jo frikacake si puna ime.
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
amon sa qejf qe ke et et propozojne femrat ,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]dajti modh shkruajti:behu trime dhe ti [You must be registered and logged in to see this image.]jetmira shkruajti:I adhuroj keto vajza qe kane guxim,jo frikacake si puna ime.
gabim???kujt ja ka qejfi le ta beje,,, [You must be registered and logged in to see this image.] une po te isha mashkull nje fzemre qe me propozon pa u pase njohur shume gjate dhe ditur pa fjale qe mes nesh ka ndjenja,,,do kishte qene vetem per one night stand,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
nuk mendoj se eshte gabim;madje ai qe ka guxim e shpreh dashurin nme shpejt
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ka dhe te tille meshkuj,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
kush te doje le te vije e mire pres hahah
Maksi shkruajti:kush te doje le te vije e mire pres hahah
a te et propuzoj une ty ??, nje here??? [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
po hahahah bujrum po ta mbajti [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:Maksi shkruajti:kush te doje le te vije e mire pres hahah
a te et propuzoj une ty ??, nje here??? [You must be registered and logged in to see this image.]
Maksi shkruajti:po hahahah bujrum po ta mbajti [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:Maksi shkruajti:kush te doje le te vije e mire pres hahah
prit se fillova ,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
une me ty jam dashuruar,,,,a do ti mua me me pranuar??? [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
skam asnje kundershtim qe vajza tia shpreh dashurin mashkullit;ai/ajo qe ka guxim e shpreh dashurine
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
pervec e rastet qe te dy e ndjejne njelloj ,,e lexojne ne sy njtj,,,dhe ajo vetem sa e thote me ze ben,,,ndryshe deshtim total,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
per mendimin tim goc me guxim e qe sdo rrinte me tabune qe ekziston se vetem mashkulli mund te propozoje....
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
mendoj qe ajo do thyente tabune dhe koken e saja,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
ai qe esht me i zoti dhe qe ka guxim;i thot dikujt tjeter te dua shpirti im.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Faqja 4 e 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dhjete pyetje per te kuptuar nese eshte mashkulli i duhur.
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Kush eshte me i zgjuar mashkulli apo femra...
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Kush eshte me i zgjuar mashkulli apo femra...
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
Faqja 4 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi