Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
+30
Docteur
mona
Dori_sweet
Gjeto Gjetani
NEnSy47
tironse
Leo_uk
enis
T_o_n_i
Atin@
exploreri
Maksi
dajti modh
Selda
Arabela
Єямєℓiиdå
xhoni_bravo
Albert
Ermanda
pexha
Ariel
Prada
LaDescarada
remzi
Hera
Sergio
Tonii
Ambra
kasperi
WebMaster
34 posters
Faqja 3 e 4
Faqja 3 e 4 • 1, 2, 3, 4
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
First topic message reminder :
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli
Re: Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
jo hic mo mire kur gocat propozojne cunat , jo per gjo po ka ene cuna te turpshem qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
- Postime : 1452
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/03/2011
Mosha : 112
Hobi : kuajt , e udhetimet
Re: Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
kur eshte cun aq i turpshem ,,ce do ashtu ate cun??? qesh qesh :lol!:tironse shkruajti:jo hic mo mire kur gocat propozojne cunat , jo per gjo po ka ene cuna te turpshem qesh qesh
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
vallaj tironse te te propozoj nje femer eshte pak frike.. Ta bej une grun apo gruaja mu si thu ti? qesh qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Arabela shkruajti:kur eshte cun aq i turpshem ,,ce do ashtu ate cun??? qesh qesh :lol!:tironse shkruajti:jo hic mo mire kur gocat propozojne cunat , jo per gjo po ka ene cuna te turpshem qesh qesh
lere se je e vogel ti, si di ca gjona.. qesh qesh qesh
Tironcia ka eksperience, i kam cunat me zore.. qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Leo_uk shkruajti:Arabela shkruajti:kur eshte cun aq i turpshem ,,ce do ashtu ate cun??? qesh qesh :lol!:tironse shkruajti:jo hic mo mire kur gocat propozojne cunat , jo per gjo po ka ene cuna te turpshem qesh qesh
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh jo jo skom nevoje me kap njeri me zor , po ca eksperience ri se une nje burre kom qesh qesh qesh qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
edhe ai nje quhet.. burre eshte edhe ai.. ti e propozove ate? Me ca e genjeve mi? qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
pse te djeg miza nen kesule tyja?? qesh qesh qesh :lol!: :lol!:Leo_uk shkruajti:Arabela shkruajti:kur eshte cun aq i turpshem ,,ce do ashtu ate cun??? qesh qesh :lol!:tironse shkruajti:jo hic mo mire kur gocat propozojne cunat , jo per gjo po ka ene cuna te turpshem qesh qesh
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Leo_uk shkruajti:edhe ai nje quhet.. burre eshte edhe ai.. ti e propozove ate? Me ca e genjeve mi? qesh
me nje cupa cups qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh e rrejta une e kapa me zor e solla ne shpi ene e bona ashu si thu ti qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
Arabela shkruajti:pse te djeg miza nen kesule tyja?? qesh qesh qesh :lol!: :lol!:Leo_uk shkruajti:Arabela shkruajti:kur eshte cun aq i turpshem ,,ce do ashtu ate cun??? qesh qesh :lol!:tironse shkruajti:jo hic mo mire kur gocat propozojne cunat , jo per gjo po ka ene cuna te turpshem qesh qesh
per te miren tende thashe, se mua s'me djeg gje.. 00027003 00027003
po me degjove mua propozo vet kush te del para.. s'me beri zoti femer se do kisha lam nom.. qesh qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
qesh qesh per te lon nom eshte kollaj celebrate005 ,,,,por ka mjaft qe po lene keshtu qe shiko dhe meso qesh qesh 00027003 00027003Leo_uk shkruajti:Arabela shkruajti:pse te djeg miza nen kesule tyja?? qesh qesh qesh :lol!: :lol!:Leo_uk shkruajti:Arabela shkruajti:kur eshte cun aq i turpshem ,,ce do ashtu ate cun??? qesh qesh :lol!:tironse shkruajti:jo hic mo mire kur gocat propozojne cunat , jo per gjo po ka ene cuna te turpshem qesh qesh
per te miren tende thashe, se mua s'me djeg gje.. 00027003 00027003
po me degjove mua propozo vet kush te del para.. s'me beri zoti femer se do kisha lam nom.. qesh qesh
Arabela- Princeshë
Gjinia :
ska problem se kush ban hapin e pare problemi asht se kur ja thu mos te thote jo qesh
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
Selda shkruajti:ska problem se kush ban hapin e pare problemi asht se kur ja thu mos te thote jo qesh
ekethan mendimin tik moj selda tytepuuth
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Hobi : Ndihmes Bageri
JO ASPAK NUK ESHTE GABIM
GABIM I MADH DHE FATAL qesh qesh qesh qesh 00027003
Arabela- Princeshë
Gjinia :
si spo me propozon mua asnje mo se sia marr fare per keq e vetem i them POOOOOOOOOOOOOOOOO 724516
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
normale qe i thua po qesh qesh qesh qesh se ndryshe nuk quhesh mashkull qesh qesh qesh 00027003 :lol!: :lol!:T_o_n_i shkruajti:si spo me propozon mua asnje mo se sia marr fare per keq e vetem i them POOOOOOOOOOOOOOOOO 724516
Arabela- Princeshë
Gjinia :
ca gabimi asht asnjifije nuk asht gabim njenjat kane ransi se kush e thote ska ransi :0DQNbaIoEb:
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Arabela shkruajti:normale qe i thua po qesh qesh qesh qesh se ndryshe nuk quhesh mashkull qesh qesh qesh 00027003 :lol!: :lol!:T_o_n_i shkruajti:si spo me propozon mua asnje mo se sia marr fare per keq e vetem i them POOOOOOOOOOOOOOOOO 724516
pse kishe noj menje 724516 724516 724516 724516
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
po e kam,,ja kete mendje whackbutt whackbutt whackbutt whackbuttT_o_n_i shkruajti:Arabela shkruajti:normale qe i thua po qesh qesh qesh qesh se ndryshe nuk quhesh mashkull qesh qesh qesh 00027003 :lol!: :lol!:T_o_n_i shkruajti:si spo me propozon mua asnje mo se sia marr fare per keq e vetem i them POOOOOOOOOOOOOOOOO 724516
pse kishe noj menje 724516 724516 724516 724516
Arabela- Princeshë
Gjinia :
ok si te kesh mendje prap hec ketu me ke ste refuzoj jo 724516
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
une te vdes nuk ja hedh syte njeriu se lere pastaj ti propozoj e para qesh qesh qesh qesh 00027003 00027003T_o_n_i shkruajti:ok si te kesh mendje prap hec ketu me ke ste refuzoj jo 724516
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:une te vdes nuk ja hedh syte njeriu se lere pastaj ti propozoj e para qesh qesh qesh qesh 00027003 00027003T_o_n_i shkruajti:ok si te kesh mendje prap hec ketu me ke ste refuzoj jo 724516
he se po te propozoj un pra qesh qesh qesh
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
jo nuk dua,,,nuk te pranoj qesh qesh qesh qesh :lol!:T_o_n_i shkruajti:Arabela shkruajti:une te vdes nuk ja hedh syte njeriu se lere pastaj ti propozoj e para qesh qesh qesh qesh 00027003 00027003T_o_n_i shkruajti:ok si te kesh mendje prap hec ketu me ke ste refuzoj jo 724516
he se po te propozoj un pra qesh qesh qesh
Arabela- Princeshë
Gjinia :
pse moj cte keqe kam une
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Une personalisht mendoj se nuk eshte aspak gabim ,tani jemi ne demokraci ku cdo person ka te drejte te veproje lirisht,djeli ka te drejte t'ja shprehe ndjenjat e tij vajzes qe do dhe e kunderta ,jane dy gjera mese normale
NEnSy47- I/e Regjistruar
- Postime : 51
Gjinia :
Anëtarësuar : 01/05/2011
nuk eshtegabim ,vetem duhet te dije ne qfare menyre qe te mos e humb lojen
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
jo aspak ka dhe femra qeflije tytepuuth
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
eshte bukur biles...........
NJE URRA PER GRATE......
NJE URRA PER GRATE......
enis- I/e Regjistruar
- Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 07/03/2011
Mosha : 41
mashkulli qe eshte mashkull nuk pret ta propozoj femra qesh qesh qesh 00027003 00027003 por ka ka ,,,ka dhe nga ato femra qe jo vetem propozojne por i ndjekin dhe nga pas qesh qesh qesh 00027003 00027003 00027003
Arabela- Princeshë
Gjinia :
....nuk besoj qe te gaboj ndonje femer kur i shpreh dashurine nje mashkullit.....
Gjeto Gjetani- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Dukagjin
Postime : 1969
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/12/2010
Mosha : 55
Hobi : leximi
femrave qe u pelqejne meshkujt soft nuk ka ndonje gje te keqe,, qesh
Arabela- Princeshë
Gjinia :
vetem ne menyre indirekte te ja beje me dije per me pasur me shume vlere
kasperi- Legjendë
Gjinia :
jo sbesojse eshte gabim nese e ndjen vertete qe e don me mire tja thote ses a vjen nje kohe qe mundet ta humbas pergjithmone
Dori_sweet- I/e Regjistruar
Postime : 3711
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/05/2011
Mosha : 32
Hobi : kercimi
nese done te kete rezultate pozitive ,vetem ne menyre indirekte
kasperi- Legjendë
Gjinia :
Aspak nuk eshte gabim...sepse ka te drejte cdokush te shprehi ndjenjat e dashurise
nuk besoj se ka ndonje rregull qe vendos radhen.
nuk besoj se ka ndonje rregull qe vendos radhen.
mona- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : ne toke
Postime : 185
Gjinia :
Mosha : 33
Hobi : kercimi
nuk ka asgje gabim ne kte bote por arrini ti nxirrni konkluzionin asaj qe thoni qe eshte gabim
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
dajti modh shkruajti:jo aspak ka dhe femra qeflije tytepuuth
c lidhje ka qejflije e jo qejflie... kush e ndjen i pari e thote e kaq ca te keqe ka ketu boh
Eliz- I/e Regjistruar
- Postime : 388
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/02/2011
Mosha : 34
ska te keqe eliz madje do doja shume qe femra te ndjente e para dhe te me thoshte kshu do isha shume shume happy
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
me thene te drejten une do i jepja sinjale mashkullit qe e pelqej por hapin e pare sdo e beja vete kurre... kam cike tangerllik si natyre j per gje :p
Eliz- I/e Regjistruar
- Postime : 388
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/02/2011
Mosha : 34
Faqja 3 e 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dhjete pyetje per te kuptuar nese eshte mashkulli i duhur.
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Kush eshte me i zgjuar mashkulli apo femra...
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Kush eshte me i zgjuar mashkulli apo femra...
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
Faqja 3 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi