Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
+30
Docteur
mona
Dori_sweet
Gjeto Gjetani
NEnSy47
tironse
Leo_uk
enis
T_o_n_i
Atin@
exploreri
Maksi
dajti modh
Selda
Arabela
Єямєℓiиdå
xhoni_bravo
Albert
Ermanda
pexha
Ariel
Prada
LaDescarada
remzi
Hera
Sergio
Tonii
Ambra
kasperi
WebMaster
34 posters
Faqja 2 e 4
Faqja 2 e 4 • 1, 2, 3, 4
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
First topic message reminder :
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli
Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli
Re: Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
Koken qe me ka ber mami moj kam ste pelqen ta kthej kush ee sorkadhe [You must be registered and logged in to see this image.]
Re: Cfar mendoni eshte gabim nese femra e para ja shpreh ndjenjat një mashkulli?
jo per koken time,, por ti mban mendimin tend dhe nuk hapesh ndaj nje mendimi te ri nga njeri tjeter :o po ska gjeKle@ shkruajti:Koken qe me ka ber mami moj kam ste pelqen ta kthej kush ee sorkadhe [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
Pse te hap kur un ne nje kohe bazohem ne kete realitet qe kam thene me siper nuk ka shum shpjegime kjo bazohem ne ate qe shikoj perdite si ne realitet edhe ne virtualitet
nuk mendoj qe esht gabim qe femra tja shpreh dashuri e para mashkullit por ket e bejn shum here ne kohen e gabuar
Prada- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime : 7718
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha : 112
Hobi : Ndihmes Bageri
..po normal qe gabim e kane... prankster67
vetem nese mjaftohen vetem me dashuri te njeanshme.... dmth e do apo se do mashkulli s'ka rendesi...
nuk ka mashkull sot qe te le radhe ta shprehe femra dashurine e para.... keshtu ne te kundert... femrat mos te presin dashuri...
--thjesht t'ja them mos te me ike nga duart..
une personalisht kam kundra...
c'esht kjo more...dhe tall menderen mashkulli pastaj me femren... prankster67
vetem nese mjaftohen vetem me dashuri te njeanshme.... dmth e do apo se do mashkulli s'ka rendesi...
nuk ka mashkull sot qe te le radhe ta shprehe femra dashurine e para.... keshtu ne te kundert... femrat mos te presin dashuri...
Ariel shkruajti:..po normal qe gabim e kane... prankster67
Ariela, po shprehe shume ndjeshem dhe do me prekesh kompjuterin... kujdesu mo...
Njeriu eshte i formuar perderisa eshte bere dhe eshte i bere perderisa eshte formuar!
Sjell ngaterrese mendimi i talljes ne kete teme, nese mendojme se kulmet jane te njesojta... perndryshe nuk flasim per dashuri!
Ne pikepamjen me kryesore ndaj cdo veprimi ndodhen traditat, por luajne rol te madh (ne kohen e sotme) edhe ndjenjat... nuk mund te themi se eshte i gabuar nje mashkull i cili eshte i aprovuar apo i pa guximshem ndaj femres sikurse me nje mashkull tekanjoz apo aventurier (ku kryesisht shfaqen negative keta te fundit)!...
Vertet femra ndodhet ne piken me delikate, por dhe me te forte nese mashkulli ja lehteson ndergjegjshmerisht nivelin e saj...
Me lart e citova piken delikate, ne aspektin e perballjes permes se vertetes dhe genjeshtres!...
Vizitor- Vizitor
ec e ec ti... se ashtu eshte prankster67
apo m'fal ... harrova qe sot dashurite emertohen "eksperienca"
nuk eshte gabim femra me shprehe ate qe ndien edhe ajo ka te drejt
pexha- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Dardan
Postime : 5786
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/01/2010
Hobi : dizajner
Nuk e them se eshte nje gabim ..Por ajo femer ul veten ne ate momente qe i shpreh dashurine ati personi
Lerini tju kerkojne ata edhe jo tju shkojme ne mbrapa
Lerini tju kerkojne ata edhe jo tju shkojme ne mbrapa
Ermanda- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne shtepine e Burrit
Postime : 109
Gjinia :
Anëtarësuar : 24/09/2010
Mosha : 37
Hobi : Infermjere
kur te dy dashurohen njesoj te me besoni qe as nuk do jete e nevojshme ta thote asnjeri
do vij e ndodh cdo gje aq natyrshem dhe do e shijojne aq nj-tj sa se kush i pari e kush i dyti nuk do kete asnje lloj rendesi
e sa per ato cupa qe u vihen pas e perdorin cdo gje per ta bere mashkullin ,,me vjen keq por ndjej vetem siklet dhe kjo per arsyen se po te ishte ne nivelin e mashkullit ajo sdo kishte nevoje fare ti ngjishej sepse ai vete do deshironte te ish prane saj
do vij e ndodh cdo gje aq natyrshem dhe do e shijojne aq nj-tj sa se kush i pari e kush i dyti nuk do kete asnje lloj rendesi
e sa per ato cupa qe u vihen pas e perdorin cdo gje per ta bere mashkullin ,,me vjen keq por ndjej vetem siklet dhe kjo per arsyen se po te ishte ne nivelin e mashkullit ajo sdo kishte nevoje fare ti ngjishej sepse ai vete do deshironte te ish prane saj
Vizitor- Vizitor
nuk esht gabim...por une personalisht sdo mundja ta beja kurr...jam pak egoiste [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
Ariel shkruajti:ec e ec ti... se ashtu eshte prankster67
Jam kunder!...
Vizitor- Vizitor
mendoj se nuk eshte gabim ,por duhet gjetur nje menyre indirekte permes nje shoqe qe te nis inicimin e rastit,e jo drejtperdrejt dhe kjo varet krejt ne qfare rrethi apo shoqerie jeton
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Kemi ecur shum perpara edhe femra ka te drejten e ndjenjiave te saj qe ti shprehi e para nuk eshte asnje lloj gabime
jo nuk mendoj se esht gabim...por do thesha se shpesh femra keqkuptohet nga gjinia tjeter kur ben hapin e pare ajo e jo ai...
Vizitor- Vizitor
aspak gabim xemlaimee
Vizitor- Vizitor
ate thash e une por ja qe ndodh te keqkuptohemi [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
keqkuptohen ato qe skane dy pare men xemlaimee
Edituar për herë të fundit nga Tironci në Sun 14 Nov 2010 - 7:36, edituar 1 herë gjithsej
Vizitor- Vizitor
e vertet e kjo, duhet te jene shume te prapambetur disa per ta keqkuptuar dicka te tille nga femra...
Vizitor- Vizitor
azgje nuk eshte gabim
dashuria nuk ka rendesi se kush e shpre
si maskulli dhe femra njesoj jane
dashuria nuk ka rendesi se kush e shpre
si maskulli dhe femra njesoj jane
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
aspak gabim eshte gjysma tjeter e GLOBIT xemlaimee
Vizitor- Vizitor
pse ore gabim pse ajo ska te drejt te shpreh ndjenjat aaaaaaaa
Prada- I/e Regjistruar
Gjinia :
JO nuk eshte gabim eshte shum mire po ku jan keto femra se ne shqiperi ska fare aahhaaha
xhoni_bravo- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : tiran albania
Postime : 4241
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha : 45
Hobi : sekret
Prada- I/e Regjistruar
Gjinia :
Nuk e mendoj kurre qe mundet te jete nje gabim te shprehesh ate qe ndjen
...po sikur ndenjat te jene te njeanshme vetem?..ja shpreh e pastaj ai luan si te doje me vajzen.....gojen mbyll me mire..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
pse mendoni ju qe esht gabim ne qoft se femra ja shpreh dashurin e para
por nje djal nese ka mendjen te luan me nje vajz aji prap dot luaj ndash bene e para ndashe e dyta
si mendoni ta knaq nje mashkull kur femra rrin pa levizur aaaa
mu dot me bente te mendoj edhe shum mashum nje vajz qe rrin sikur nuk ndjej azgjë
por nje djal nese ka mendjen te luan me nje vajz aji prap dot luaj ndash bene e para ndashe e dyta
si mendoni ta knaq nje mashkull kur femra rrin pa levizur aaaa
mu dot me bente te mendoj edhe shum mashum nje vajz qe rrin sikur nuk ndjej azgjë
Prada- I/e Regjistruar
Gjinia :
nuk ka pse te propozoj femra e para qesh qesh qesh qesh 00027003 00027003
Vizitor- Vizitor
ndjej vetem percmim per te tilla femra,,,kur ndjenja nuk vje nga ane e mashkullit,,edhe pse keto te fundit lodrojne me ndjenjat e tyre nganjehere
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
jeeeeeeeeeeeeeeeee pse asht gabim mor rob me nja shprehe njenjat e para femna ska naj gja te keqe noshta vine kushtet e tilla me ja thane ajo per njat zot me pase te tilla njenja per dike e me dite se dhe ai ka njenja per mu une ja tham
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
asgje nuk eshte gabim ...................mua do me pelqente celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
un e kam qef kur mi nxjerr nji nga nji ahahaha
Une do e mbaja nje jave ne krahe,kaq i etur jam per nje fjale nga komshija.. [You must be registered and logged in to see this image.]
exploreri- Legjendë
- Postime : 451
Gjinia :
Mosha : 43
e thashe dhe mrame qe nuk asht gja e keqe me shpreh njenjat e para drejt nji mashkulli sepse ne rradhe te pare nuk duhet te kena frike per njenjat tona e dyta nuk asht ulje sepse ashtu si mashkulli i shpreh dhe femna ka te drejten e saj e treta ska ransi se kush i shpreh njenjat ransi ka se a jane ato njenja te pastra te amla dhe me shpirt dhe kur nihen mire te dy kush i ka thane ska rensi :|
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
une mendoj se nuk eshte gabim,vetem duhet si ta zgjedhe momentin e duher dhe metoden
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
jo nuk esht gabim aspak pse femra nuk paska ndienja per te shprehur apo siq e kemi ne shqiptaret ket kompleksin femra sben te propozoj sben te shprehet kjo esht shum e kot
pse jo edhe femra te shpreh ate qe ndien per nje mashkull
pse jo edhe femra te shpreh ate qe ndien per nje mashkull
Atin@- I/e Regjistruar
- Postime : 554
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/11/2010
Mosha : 33
si se kam un kete fat te me propozoj 1 here nje femer
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
aspak nuk eshte gabim .........thjesht njeriut i lind deshira per te shprehur kur e ndjen ate.....nuk ka rendesi se eshte mashkulli apo femra e para.....
pastaj kjo eshte ceshtje karakteri....
pastaj kjo eshte ceshtje karakteri....
enis- I/e Regjistruar
- Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 07/03/2011
Mosha : 41
kjo shprehje e gjetur jo larg shpreh nje pjese t e mendimit tim
Mos u bëj femra që ka nevojë për një mashkull ... bëhu femra për të cilën një mashkull ka nevojë ..!
Mos u bëj femra që ka nevojë për një mashkull ... bëhu femra për të cilën një mashkull ka nevojë ..!
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
S'ka nevoj te shpreh ndjenjat.. nese i pergjigjet PO nje ftese mjafton..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Faqja 2 e 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dhjete pyetje per te kuptuar nese eshte mashkulli i duhur.
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Kush eshte me i zgjuar mashkulli apo femra...
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
» Si mendoni ju kush është më mirë në rrolin dominues femra apo mashkulli ???
» Kush eshte me i zgjuar mashkulli apo femra...
» femra me inteligjente se mashkulli,tashme eshte e dimostruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
Faqja 2 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi