Për të fituar besimin duhet të jesh i sinqertë ?!
+7
Fata
Anakonda
Arabela
WebMaster
pexha
Aristogata
Emona
11 posters
Faqja 1 e 1
Për të fituar besimin duhet të jesh i sinqertë ?!
Shumë gra mendojnë se, meqë bashkëshorti gënjen për diçka të vogël, atëherë ai mund të gënjejë dhe për diçka tjetër.
Pra, për të fituar besim duhet të tregohesh i sinqertë dhe për gjërat e vogla. Megjithatë, ata disa sekrete i mbajnë përherë.
Të paktën kështu mendojnë. Edhe pse mendimet e tyre nuk mund të kuptohen nga partnerja ekspertët kanë treguar disa prej tyre. 1- Mashkulli joshet 10 herë në ditë nga femra të tjera:
Edhe pse ata joshen rreth 10 herë në ditë nga femrat e tjera, kjo nuk do të thotë se ata nuk iu duan. Edhe pse ndonjëherë mendoni se partneri nuk e vuri re aspak atë çupëlinën me bluzë të ngushtë dhe me një mini xhins, atëherë duhet të mësoni që ai ka aftësinë të shohë qartë me bisht të syrit.
Kur një grua e pashme kalon afër tyre dhe kur ajo për më tepër ka veshur dhe diçka provokuese, edhe po të jenë të shoqëruar, ata kanë një tundim tepër të fortë për ta parë. Ata e dinë mirë që kjo nuk i pëlqen aspak partneres, por është vërtet një magnet instiktiv, që aktivizohet në sytë e mashkullit sapo një pamje joshëse i kalon pranë.
2- Mashkulli ka nevojë të qëndrojë pak larg partneres :
E ka të nevojshme të largohet për pak orë apo minuta nga rutina e përditshme. Për këtë ai del për vrap, për një lojë me bilardo apo për palestër. Në vend të vrapit mund të jetë dhe palestra apo bilardoja.
Në fakt nuk është se krejt papritur ai ndërgjegjësohet për barkun që po i kërcen mbi rripin pantallonave apo është ndonjë i apasionuar i madh pas bilardos, madje mund të jetë dhe dobët në atë lojë, por ai del për t’u larguar nga partnerja që ankohet pa pushim dhe nga fëmijët që bërtasin. Sa herë lënë shtëpinë për një justifikim të tillë, që nuk parashikon mundësinë për t’iu marrë me vete, me shumë mundësi e bëjnë për t’u larguar.
3- Ata nuk i besojnë as vetë premtimet që bëjnë:
Kjo në fakt është goditje pak e fortë për femrat, prandaj po themi më të rëndësishmen në fillim: Ata iu duan fort. Ata mendojnë se jeni fantastike dhe shumicën e kohës ata janë të kënaqur për zgjedhjen e bërë. Por ama shumica e meshkujve, sidomos ata në moshë të vogël, ende nuk mendojnë për diçka serioze dhe premtojnë edhe për gjëra që edhe vetë nuk e dinë në mund t’i realizojnë.
4- Kur ata fitojnë shumë e ndiejnë veten të rëndësishëm:
Në disa çifte gratë fitojnë më shumë. Kjo sigurisht është një arritje për femrat, për të cilën janë të lumtur dhe meshkujt. Po kjo në fakt është ajo që ata thonë, por në të vërtetë ata janë aq krenarë, konkurrentë, egomaniakë, sa s’e kanë të lehtë ta pranojnë. Sigurisht që çdo femër e di, që partneri i saj do të donte të ishte ai që i siguron të ardhurat dhe nevojat familjes.
5- Çdo vit që kalon i bën t’iu duan më shumë:
Me kalimin e viteve dashuria dhe përkujdesja e tyre ndaj jush do të rritet. Edhe pse kanë shumë për të arritur synimin e rritjes së tyre emocionale, ata ndiejnë se vetëm sa kanë nisur të na duan në mënyrën dhe forcën që do e bëjnë këtë kur të jenë 40, 50 vjeç e më tej. Këtë sigurisht që nuk na e shpjegojnë, sepse do tingëllonte sikur tani nuk na duan. Duhet ca kohë që ata të vlerësojnë partneren përtej anëve seksuale. Por sa më shumë piqen, aq më shumë iu duan, sepse mësojnë të vlerësojnë përmasat intelektuale dhe shpirtërore të partneres, që në fillim nuk i vënë rëndësi.
Pra, për të fituar besim duhet të tregohesh i sinqertë dhe për gjërat e vogla. Megjithatë, ata disa sekrete i mbajnë përherë.
Të paktën kështu mendojnë. Edhe pse mendimet e tyre nuk mund të kuptohen nga partnerja ekspertët kanë treguar disa prej tyre. 1- Mashkulli joshet 10 herë në ditë nga femra të tjera:
Edhe pse ata joshen rreth 10 herë në ditë nga femrat e tjera, kjo nuk do të thotë se ata nuk iu duan. Edhe pse ndonjëherë mendoni se partneri nuk e vuri re aspak atë çupëlinën me bluzë të ngushtë dhe me një mini xhins, atëherë duhet të mësoni që ai ka aftësinë të shohë qartë me bisht të syrit.
Kur një grua e pashme kalon afër tyre dhe kur ajo për më tepër ka veshur dhe diçka provokuese, edhe po të jenë të shoqëruar, ata kanë një tundim tepër të fortë për ta parë. Ata e dinë mirë që kjo nuk i pëlqen aspak partneres, por është vërtet një magnet instiktiv, që aktivizohet në sytë e mashkullit sapo një pamje joshëse i kalon pranë.
2- Mashkulli ka nevojë të qëndrojë pak larg partneres :
E ka të nevojshme të largohet për pak orë apo minuta nga rutina e përditshme. Për këtë ai del për vrap, për një lojë me bilardo apo për palestër. Në vend të vrapit mund të jetë dhe palestra apo bilardoja.
Në fakt nuk është se krejt papritur ai ndërgjegjësohet për barkun që po i kërcen mbi rripin pantallonave apo është ndonjë i apasionuar i madh pas bilardos, madje mund të jetë dhe dobët në atë lojë, por ai del për t’u larguar nga partnerja që ankohet pa pushim dhe nga fëmijët që bërtasin. Sa herë lënë shtëpinë për një justifikim të tillë, që nuk parashikon mundësinë për t’iu marrë me vete, me shumë mundësi e bëjnë për t’u larguar.
3- Ata nuk i besojnë as vetë premtimet që bëjnë:
Kjo në fakt është goditje pak e fortë për femrat, prandaj po themi më të rëndësishmen në fillim: Ata iu duan fort. Ata mendojnë se jeni fantastike dhe shumicën e kohës ata janë të kënaqur për zgjedhjen e bërë. Por ama shumica e meshkujve, sidomos ata në moshë të vogël, ende nuk mendojnë për diçka serioze dhe premtojnë edhe për gjëra që edhe vetë nuk e dinë në mund t’i realizojnë.
4- Kur ata fitojnë shumë e ndiejnë veten të rëndësishëm:
Në disa çifte gratë fitojnë më shumë. Kjo sigurisht është një arritje për femrat, për të cilën janë të lumtur dhe meshkujt. Po kjo në fakt është ajo që ata thonë, por në të vërtetë ata janë aq krenarë, konkurrentë, egomaniakë, sa s’e kanë të lehtë ta pranojnë. Sigurisht që çdo femër e di, që partneri i saj do të donte të ishte ai që i siguron të ardhurat dhe nevojat familjes.
5- Çdo vit që kalon i bën t’iu duan më shumë:
Me kalimin e viteve dashuria dhe përkujdesja e tyre ndaj jush do të rritet. Edhe pse kanë shumë për të arritur synimin e rritjes së tyre emocionale, ata ndiejnë se vetëm sa kanë nisur të na duan në mënyrën dhe forcën që do e bëjnë këtë kur të jenë 40, 50 vjeç e më tej. Këtë sigurisht që nuk na e shpjegojnë, sepse do tingëllonte sikur tani nuk na duan. Duhet ca kohë që ata të vlerësojnë partneren përtej anëve seksuale. Por sa më shumë piqen, aq më shumë iu duan, sepse mësojnë të vlerësojnë përmasat intelektuale dhe shpirtërore të partneres, që në fillim nuk i vënë rëndësi.
Vizitor- Vizitor
Re: Për të fituar besimin duhet të jesh i sinqertë ?!
Sinqeriteti Eshte Celsi I jetes Kur Je I sinqer Foton Besimin dhe respektin e gjdo kujt!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
po te mose jeshe i sinqerte do te zbulohesh shum shpejt
pexha- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Dardan
Postime : 5786
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/01/2010
Hobi : dizajner
Shpesh here jemi te sinqert po sinqeritetin duke pare qe njerezit jan mesuar te genjejne te shpifin gjera te meren me thashetheme edhe sinqeriteti gjithmon hyn ne mes qe edhe po ishe e sinqert ta morin per debolese sepse ka njerez qe meret me keto gjona edhe sinqeriteti edhe realiteti ju ben dem
sinqeriteti esht baza per te besua njeri
Vizitor- Vizitor
sinqeritetin dhe besimin i ka ose nuk i ka ne gjak njeriu
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
E p[se te jesh i sinqerte,kur te gjithe jane njerez me dy fytyra dhe duan siesi te te bejne keq.Un vuaj per kete sinqeritet qe kam.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Pa dyshim se po,mirepo nganjeher te tjeret perfitojn nga kjo!!!
Fata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : EU
Postime : 457
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2012
Marino shkruajti:nuk mjafton vetem sinqeriteti
Po qka Marino?
Fata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : EU
Postime : 457
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2012
sigurishe qe po edhe se nuk eshte e vetmja gje duhet te bejm por eshte me e rendesishmja
Labja- Princeshë
- Vendbanimi : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Postime : 8252
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/12/2011
Mosha : 33
Hobi : Io anziché fare castelli in aria mi faccio templi nel cuore
nganjehere sinqeritetin tend mund ta shfrytzojn tjeret negativisht-per interesat e veta
por prap them se sinqeriteti duhet te mjafton per ta fituar besimin
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
LaDescarada shkruajti:nganjehere sinqeritetin tend mund ta shfrytzojn tjeret negativisht-per interesat e veta
Nuk besoj se varet kaq nga sinqeriteti sesa nga karakteri i dikujt e si te kupton e te trajton ai/ajo ty sepse edhe me sinqeritetin abuzojne ne shume raste..Ka njerez qe besojne lehte pavaresisht se me ke jane e me ke flasin ka te tjere qe jane me te mbyllur e mos besues edhe pse tjetri perball mund te jete karshi tij shume i sinqerte...Jane karaktere njerezish keto e nuk mund te thuash prere qe besimi varet vetem nga sinqeriteti i dikujt...
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Similar topics
» Sida,nje sfide qe duhet fituar-Gladiola Gjini(proze)
» A duhe t të jesh i keq që të çmendesh apo duhet të çmendesh që të jesh i keq?
» A duhet te jesh i keq qe te cmendesh apo duhet te cmendesh qe te jesh i keq?
» Të jesh shok i mirë duhet të…
» Të jesh invalid në Tiranë, duhet të kesh katër palë sy
» A duhe t të jesh i keq që të çmendesh apo duhet të çmendesh që të jesh i keq?
» A duhet te jesh i keq qe te cmendesh apo duhet te cmendesh qe te jesh i keq?
» Të jesh shok i mirë duhet të…
» Të jesh invalid në Tiranë, duhet të kesh katër palë sy
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi